„Én vagyok az egyedüli hülye, aki a Twitteren van”, mondja a Valve egyik fejlesztője!

A Valve alapvetően egy zártabb cégnek nevezhető, és tényleg nem sok fejlesztőjüket látni aktívan a közösségi médiában… de egyikük valóban annak mondható!

 

A Valve zárkózott cégnek nevezhető, de ezt mintha nem mondták el Fletcher Dunn-nak (róla a minap írtuk, hogy a ChatGPT segítségével valósut meg a Deadlock matchmaking rendszere). Néha pár infomorzsát el szokott hinteni a cégen belül készülő játékokról, ugyanis többnyire a hálózati dolgokkal szokott foglalkozni. Például írt arról is, hogy a Counter-Strike 2 új hálózati dolgokat kap, de a rajongók gyorsan elterelték a témát (pályák, játékmódok…). Erre Dunn elismerte, hogy ez hiba volt, és ne legyen izgatott a közönség, mert ő csak egy kis része ennek a csapatnak.

Persze sokan beszólogatnak neki ilyen-olyan okokra hivatkozva, de Dunn nem szállt el magától: „Az általam használt ökölszabály az, hogy ha az első találkozásom a közösségi médiában egy véletlenszerű személlyel az, hogy egy gúnyos f*szfej, akkor feltételezem, hogy az összes jövőbeli interakció várható összértéke negatív, és letiltom. Negatív visszajelzést, kritikát vagy egyet nem értést udvariasan is ki lehet fejezni.” És ezzel nehéz is vitatkozni. Lehet kritizálni, de akkor azt konstruktív módon kell tenni.

2021-ben a Team Fortress 2 rajongóinak nyújtott segítséget. Akkoriban egy hosszú ideje tartó közösségi szerverekkel kapcsolatos hibát javított ki, és akkor rá is játszott a Valve kommentjére (karbantartás), és azt mondta, hogyy ő csak a gondnok. Volt, aki azt mondta neki, hogy nem tudja, hogy Dunn mit művel a Valve-nál, de őt tartja a Valve legjobb munkásának. Erre ő csak annyit mondott, hogy ez véletlenül sincs így, csak ő az egyedüli hülye, aki a Twitteren van!

Többnyire a Counter-Strike 2-n és a Deadlockon dolgozik Dunn, és belőle is hiába húznánk ki bármit is, ami a Half-Life 3-mal kapcsolatos. Erre ő is csak annyit írna, hogy „lol”, és ezt már megtette korábban.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)