Snake visszatér? David Hayter utalása egy új Metal Gear Solid epizódra vagy remake-re felvillanyozta a rajongókat

David Hayter, Snake ikonikus hangja, visszatért a stúdióba, és utalást tett arra, hogy újra eljátszik egy szerepet, amelyet már régóta nem alakított. A rajongók spekulálnak: egy új Metal Gear Solid epizód, esetleg egy remake készülhet?

 

Néhány nappal ezelőtt a Konami megerősítette, hogy elkötelezett a Metal Gear Solid széria mellett, és célja, hogy megőrizze azt a jövő generációi számára. Emellett szó esett egy esetleges remake-ről is, amely a kémkedésre építő franchise első részét hozná vissza a jelenkorba. Legyen szó bármiről, az biztos, hogy a Metal Gear Solid 3 remake-je közelebb van, mint azt sokan gondolnák, és a közösség máris izgatott a legutóbbi trailerek alapján. Azonban David Hayter nemrégiben tett bejegyzései némileg összezavarták a rajongókat.

A Twitteren Hayter azt írta, hogy visszatért a stúdióba egy olyan szerep kedvéért, amit már régóta nem játszott. „Ma a stúdióban voltam. Olyan szerepet játszottam, amit már nagyon rég nem” – mondta. Bár a bejegyzése meglehetősen kétértelmű és zavaros, a következő posztban Hayter közzétett egy képet Snake-ről, ami arra utal, hogy a Metal Gear Solid 3 főhősével kapcsolatos a visszatérése.

A rajongók egy része azt gondolja, hogy ez egy új videojáték előzetese vagy a Metal Gear Solid remake-jére való utalás, míg mások óvatosabbak, és úgy vélik, hogy ez egy promóciós esemény a Metal Gear Solid 3 remake-jéhez kapcsolódhat. Hayter már 2020-ban kijelentette, hogy szívesen részt venne egy Metal Gear Solid remake-ben, bár eddig csak a Konami által közzétett videósorozatokban volt jelen.

 

A Metal Gear Solid 3 remake-je már teljes egészében játszható

 

A Konami megerősítette, hogy a Metal Gear Solid 3 remake-je már „teljes egészében játszható”, és nem kell „éveken keresztül várni”, hogy a játékot kipróbálhassuk. A 2024-es Tokyo Game Show-n bemutatott demó alapján a játék rendkívül ígéretesnek tűnik, de még várni kell a hivatalos megjelenési dátumra. Mi is kipróbáltuk a Metal Gear Solid Delta Virtuous Mission küldetését, és a hasonlóság az eredetihez félelmetes – a Konami új életre keltette csillagfranchise-át, már csak a közönség elé kell tárni.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.