Star Wars Episode I: Jedi Power Battles: az Aspyr ismét a múltba nyúl! [VIDEO]

Két és fél évtizeddel az eredeti megjelenése után ismét játszhatunk a Star Wars történetének első epizódját feldolgozó oldalnézetes akciójátékkal.

 

Elterelés, legyőzés, rombolás, ezt mind megtehetjük a Star Wars Episode I: Jedi Power Battlesben. Vegyük vissza a Theed-palotát ebben a gyors és őrült fénykardos akciójátékban. Az Erő ereje és a megbízható fénykard segít majd, hogy elhárítsuk a csatadroidok, pusztító droidok, bérgyilkosok és a Star Wars: Baljós árnyak más lényeinek légióit. Játsszunk Mace Windu, Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Adi Gallia vagy Qui-Gon Jinn szerepében, aki droidokkal és más, a Baljós árnyakból ismert ellenségekkel néz szembe. Vagy játszhatunk a korábban lezárt karakterek egyikeként mint például Darth Maul, Panaka kapitány, Amidala királynő, Ki-Adi Mundi és a harci droid, akik mostantól kezdve elérhetőek!

Csatázzunk egy társunkkal a kétjátékos kooperatív játékban a teljes 10 szintű kampányban és a bónusz minijátékokban. Használjunk klasszikus vagy modern irányítási sémákat, váltsuk át a fénykard színét a filmeknek megfelelően, élvezzük az új játszható karaktereket (például a Tusken Raidert), használjunk klasszikus csalásokat (például a nagy fejeket biztosító módot), és fedezzünk fel még több meglepetést a Star Wars: Episode I: Jedi Power Battles 25. évfordulóját ünneplő játékban, beleértve a New Game+ módot is.

A remasterben tehát modern kezelési séma, alapból megnyitott 13 új karakter lesz, ráadásul már a kezdetekkor nyitv lesz mindegyik pálya, illetve a későbbi verziókban felbukkanó versus és edzés mód is nyitva lesz. A kétfős kooperatív játékmenetetet helyileg valósíthatjuk majd meg. A Star Wars Episode I: Jedi Power Battles eredetileg PS1-re jött ki 2000 áprilisában, majd októberben jött a SEGA Dreamcast port, 2001 végén/2002 elején (Észak-Amerika/Európa) ezt a GBA átirat követte.

A Star Wars Episode I: Jedi Power Battles remastere január 23-án fog megjelenni 20 dollárért (8 ezer forintért) PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu