A Blizzard mindent belead a World of Warcraft 20. évfordulójára – Íme, mire számíthatsz!

A Blizzard mindent beleadott a World of Warcrafttal. Az ikonikus fantasy MMORPG stílusosan ünnepli 20. évfordulóját, tucatnyi új funkcióval. Soha nem látott küldetések, ismerős kazamaták, legyőzendő főellenségek, exkluzív tárgyak… Rengeteg oka van ünnepelni a WoW évfordulóját.

 

Repül az idő. 2024-ben lesz 20 éve, hogy megjelent a videojátékok történetének egyik legfontosabb élménye: World of Warcraft. És hogy a játékosokkal együtt ünnepelje ezt a mérföldkövet, a Blizzard egy jókora adag új tevékenységgel, exkluzív tárgyakkal és kihívásokkal bővítette az MMORPG kalandjait. Az alábbiakban összefoglaljuk a WoW 20. évfordulójának újdonságait, ahogyan az a játék hivatalos weboldalán szerepel.

 

Új kihívások a WoW-ban

 

Az egyik legjobb módja annak, hogy megünnepeljük a World of Warcraft hosszú életét, ha élvezzük azokat a kihívásokat, amelyek évek óta vonzzák a játékosokat. Ezért a Blizzard egy sor új funkciót készített, amelyek célja, hogy próbára tegyék a közösséget olyan kihívásokkal, mint például a kaland a Blackrock Depths-ben. Egy nyolc főnökkel teli kaland, amely arra kényszeríti a játékosokat (10-15 fős csoportokban), hogy jól kidolgozott stratégiákat alkalmazzanak a túléléshez.

Ezt egészíti ki egy sor küldetés, amelyek minden játékos ízlésének megfelelnek. Egyrészt Cromi a főszereplője egy 10-20 fős csoportoknak szóló kalandnak, amely során rossz helyre került ellenségeket kell visszaküldeni a Silithus homokjáról oda, ahová tartoznak. Másrészt a MMORPG-ben megjelenik egy új karakter, Alyx, aki heti rejtélyeket fog adni a játékosoknak, amelyeket az új képességei segítségével kell megoldaniuk. Végül a Blizzard ismét a nosztalgiára épít Korrak’s Revenge nevű retro csatatéren, amely az Alterac Valley hajnala által inspirált. Itt a játékosok erősítést hívhatnak le az előrehaladáshoz, méghozzá olyan egységeket, amelyek az ellenségek holttestein található speciális jelvények gyűjtése után jönnek létre.

Mintha mindez nem lenne elég, a fejlesztők a WoW 20. évfordulóját számos világfőnökkel is megünneplik: Doomwalker, Azuregos, Lord Kazzak és a Nightmare Dragons. Emellett a játék két további ellenfelet is integrál, akik a Tanaris arénáiban fognak felbukkanni: Sha of Wrath és Archavon the Stone Watcher. Mindez garantál néhány felejthetetlen harcot.

 

Események a World of Warcraft 20. évfordulójának megünneplésére

 

Ha valaki szereti a kazamatákat, és már az összeset bejárta, amelyeket a World of Warcraft története során hozzáadott, akkor érdekes lehet tudni, hogy a Blizzard visszahozott néhány kihívást új jutalmak megszerzése érdekében. Egy új Timewalking eseményről beszélünk, amely elviszi a játékosokat az eredeti Deadmines, Zul’Farrak, Dire Maul (keleti és nyugati szárny) és Stratholme élő és holt kazamatáiba.

De ha valaki inkább változatosabb tevékenységeket szeretne élvezni, amelyek nem kapcsolódnak a harcokhoz, akkor érdemes csatlakozni az ünnepléshez a Caverns of Time-ban. Itt ugyanis lehetőség lesz megmutatni a transzfigurációs képességeket a színpadon, bemutatni a hátas gyűjteményt, sőt, még egy léghajós utazásra is benevezhetünk. Magyarul egy sor olyan ötlet, amely mindenféle élményt kínál.

 

Különleges valuta az alkalomra

 

Ahogyan az lenni szokott, minden különleges WoW eseményen a felhasználók exkluzív tárgyakhoz is hozzáférhetnek, amelyek a MMORPG korábbi évfordulóiról származnak. Ezeket egy új valutával, a Bronze Celebration Tokens-zel lehet megvásárolni. És ha ez nem lenne elég, a közösség által régóta várt trend is elérkezett. Tudtad, hogy a Blizzard alkalmazottai egyedi kozmetikai tárgyakat kapnak? Nos, most a játékosok is testreszabhatják karakterüket olyan hátassal, karddal, pajzzsal és koronával, amelyek hasonlítanak azokra, amiket a fejlesztők kaptak.

Végül, de nem utolsósorban érdemes megemlíteni, hogy a Blizzard több klasszikus Tier 2 szettet is felújított (köztük néhányat, amelyek nem léteztek, amikor ez a funkció megjelent, például a Monk és Evokers). Összesen 13 nagyon szép osztályszettről van szó, amelyek mindegyike 9 darabból áll.

Összességében a Blizzard egy olyan 20. évfordulós ünneplést készített elő, amely megfelel a játékosközösség jelentős részének érdeklődési körének, új kihívásokkal, kazamatákkal, amelyek nosztalgikus hangulatot árasztanak, különféle tevékenységekkel és új testreszabási lehetőségekkel. Ezért a mostani esemény remek alkalom arra, hogy visszatérj az MMORPG világába.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu