Nemsokára bővített kiadást kap a Hogwarts Legacy?

2023 legnagyobb eladásait felmutató játéka a Warner Bros. Discovery (WBD) számára kifejezetten fontos, és ez 2025-ben kézzel is fogható eredményekkel is bizonyított lehet.

 

Tom Henderson a saját weboldalán, az Insider Gamingen számolt be arról, hogy mit is hallott a Hogwarts Legacy Definitive Editionről. Erről a projektről először a Bloomberg szerkesztője, Jason Schreier beszélt júniusban: akkor még Director’s Cut alcímmel hallottunk a játékról, amin állítólag a Rocksteady is dolgozik (miután a Suicide Squad: Kill The Justice League felettébb sikertelennek nevezhető, ez nem olyan nagy meglepetés).

Henderson szerint a Hogwarts Legacy új verziója 10-15 órányi új tartalommal fog rendelkezni. Lesz egy új történetszál, sok mellékküldetés és tevékenység, illetve kosztümökből is lesznek újak. A Hogwarts Legacy Definitive Edition szerinte 2025-ben fog megjelenni, és akinek már megvan az alapjáték, 20 vagy 30 dollárért (8/12 ezer forintért) frissíthet erre a változatra.

Az Avalanche Software játéka annak ellenére is nagy siker volt, hogy sokan tüntetőleg távol maradtak a játéktól, miután J.K. Rowling, a Harry Potter-könyvek írója ellen így protestáltak (holott neki semmi köze nem volt a játék fejlesztéséhez). 2023 legnagyobb eladásait ez a játék mutatta fel a nagy verseny ellenére is, és legutóbb januárban hallottunk konkrét adatot is: addigra 24 millió értékesítésnél tartott a Hogwarts Legacy, ami azóta biztosan át tudta lépni a 25 millió eladást.

Így teljesen érthető, hogy a WBD ezek után még többet szeretne. Szeptemberben Gunnar Wiedenfels, a WBD pénzügyi vezetője kijelentette, hogy a folytatás számukra is nagy prioritással bír, de még el fog telni addig több év, mire megjelenik. Addigra talán már a boltokban lesz a PlayStation 6 és a következő generációs Xbox is. JB Perrette, a WBD nemzetközi streaming és játékipari vezetője is mondta, hogy nagy eséllyel a folytatás is élő szolgáltatásos (live service) elemekkel fog rendelkezni.

A Hogwarts Legacy Definitive Edition még nem hivatalos amúgy.

Forrás: WCCFTech, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu