The Witcher 4: a rajongók izgatottak a jó hírek hallatán!

A CD Projekt RED (CDPR) egyik következő játéka (ugyanis a lengyel cég egyszerre több projektet is fejleszt, és ők is az Unreal Engine 5-tel dolgoznak, miután maguk mögött hagyták a saját fejlesztésű REDengine-t) nemrég kedvező információkkal nyerte el a közönség kegyeit.

 

A CDPR talán maga mögött tudta hagyni a Cyberpunk 2077 sötét időszakát, ugyanis bár ma már nem problémás a belső nézetes kaland Night City-ben, amikor az megjelent, botrányosan befejezetlennek hatott főleg a PlayStation 4/Xbox One pároson. Azóta már megjelent annak első és egyetlen kiegészítője, a Phantom Liberty is (igaz, ez már kihagyta a PS4/X1 duót).

Készül a The Witcher 4 (de ennek neve még nem hivatalos: a Polaris kódnév alatt az új trilógia található), és ez valószínűleg Ciri történetét folytatja, ugyanis Ríviai Geralt egy kis pihenőt érdemel a köré felállított trilógia után. Ez még nem hivatalos, ugyanis valamilyen formában Geralt még visszatérhet, de talán új hősök is felemelkedhetnek a lengyel stúdió játékában.

 

The Witcher 4 has made "substantial progress" in 2024 and will soon advance to the "full production phase”
byu/SpaceCowboyN7 inwitcher

 

A CDPR szerint az új Witcher jelentős előrelépést ért el, és ez jó hír, de nem jelenti azt, hogy rövid időn belül számíthatunk a megjelenésére, és jobb is, ha a lengyelek nem sietik el, ugyanis a többszöri halasztás ellenére a Cyberpunk 2077 megjelenését finoman szólva is elsiették. A játék hamarosan a teljeskörű fejlesztés fázisába lép, ugyanis azok, akik eddig a Cyberpunk 2077-en és a DLC-n dolgoztak, már vagy a Polarissal, vagy az Orionnal (ez a folytatás kódneve; ez a CDP bostoni stúdiójában készül) foglalkoznak.

A Redditen felettébb izgatott a közönség, de azért óvatos is a kommentelők hada, mert nem sok értelme van túlzottan izgatottan hozzáállni az egészhez, mert a The Witcher 4 megjelenése még eléggé messze van. Az egyik kommentelő szerint hamarabb megkapjuk ezt mint a The Elder Scrolls VI-ot, ami felettébb humoros lenne, de megvan rá az esély.

2027 környékén jelenhet meg a The Witcher 4, ha becsülnünk kellene, de az is messze van.

Forrás: Gamingbible, Gamesradar

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu