Dennis Quaid Trump-párti beszédén még a Vissza a jövőbe sztárja is kiakadt!

MOZI HÍREK – Dennis Quaid volt menyasszonya reagált arra, hogy a színész szombaton megjelent Donald Trump kaliforniai kampánygyűlésén…

 

 

Lea Thompson, aki a Vissza a jövőbe-trilógiában Lorraine Baines-McFly szerepét alakította, 1984 és 1987 között járt és volt jegyben Quaiddel. Thompson az X-en egy videóra reagált, amelyen Quaid a Coachellában tartott gyűlésen látható, és azt írta: „Egykor jegyben jártunk”, egy zavart arcú emoji mellett. A hashtageket is mellékelte: #VoteBlueToStopTheStupid és #crimeisactuallydown.

Quaid Ronald Reagan egykori amerikai elnököt alakítja Sean McNamara idén augusztusban bemutatott Reagan című életrajzi filmjében. A színész „a 20. század kedvenc elnökének” nevezte Reagant, és párhuzamot vont a jelenlegi politikai helyzet és Reagan első választási győzelme között.

„Elképesztő, hogy az 1980-as választások problémái mennyire hasonlítanak a maiakhoz” – mondta, felidézve az akkori rekordmagas inflációt és az iráni túszválságot.

„Hanyatlóban lévő nemzet voltunk. Ezt mondták nekünk. Aztán jött Ronald Reagan, és azt mondta, hogy nem, nem vagyunk hanyatló nemzet. Mi oda tartunk. És mi követtük őt” – mondta Quaid felfelé mutatva. „Ugyanez a helyzet Trumppal, Trump elnökkel. A kedvenc elnököm a 21. században”.

Dennis Quaid régóta Trump támogatója, és még az a pletyka is felröppent, hogy egy 300 millió dolláros Trump-párti koronavírus reklámkampányban való szereplésért fizettek neki 2020-ban, amit ő tagadott. Az év elején a Piers Morgan Uncensored című műsorában megjelent Quaid azzal érvelt, hogy Trump megérdemli a második hivatalba lépést, mert „őszinte”.

„Kiáll az emberek mellett, és ez teszi őt vezetővé” – mondta a színész. „Szóval, tudod, az emberek lehet, hogy s*ggfejnek hívják, de ő az én s*ggfejem”.

Majd így folytatta: „Tényleg úgy érzem, hogy az amerikai népért dolgozik. Erről szól az egész, és hiszem, hogy ez igaz és őszinte”.

A színész idősebb testvére, Randy Quaid, aki egy másik volt amerikai elnököt, a demokrata Lyndon B. Johnsont alakította az LBJ: The Early Years című filmben, szintén nyíltan Trump támogatója.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu