Három Call of Duty is játszható lesz a felhőből!

Tehát nem csak a Call of Duty: Black Ops 6 lesz a Microsoft előfizetéses szolgáltatásának drágább szintjének része, hanem két másik cím is.

 

Az már eddig is hivatalos volt, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 október 25-étől fenn lesz az Xbox Game Pass kínálatában, ugyanis a Microsoftnak ez volt az egyik ígérete az Activision Blizzard King megvásárlása előtt, hogy így is elérhetővé teszi majd a két évtizede töretlenül évente megjelenő lövöldözős játékok új epizódjait (illetve arra is garanciát vállalt, hogy a PlayStation, továbbá a Nintendo is megkapja majd azokat valamilyen formában). Ezt bővíti ki a redmondi vállalat, bár a Black Ops 6 is nagy lépés, ugyanis ez a megjelenés napjától kezdve a Game Pass része lesz.

Viszont az Xbox Cloud Gaming, azaz a felhőből való játék nem csak az idei epizóddal lesz alkalmazható (hazánkban is; ehhez értelemszerűen egy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükségeltetik), ugyanis a Microsoft bejelentette, hogy a tavalyi felvonás, a Call of Duty: Modern Warfare III, illetve a free-to-play Call of Duty: Warzone is elérhetővé válik. Az erre vonatkozó Game Pass-frissítés október 25-én este 7 órán érkezik, így ekkortól keressük majd a három CoD-epizódot a felhőben.

A Call of Duty: Modern Warfare III július óta van az Xbox Game Pass listáján, de jelenleg még nincs lehetőség a felhőből játszani azt, és ez a frissítés egyértelműen arra mutat, hogy a Microsoft az Xbox Cloud Gaming (korábban xCloud) felé próbál nagyobb hangsúllyal figyelni. A felhőből való játék az Xbox konzolokon, PC-n, iOS-en, Androidon, Meta Questen, egyes Samsung TV-ken, és az Amazon Fire TV-n is elérhető, és a korábbi ígéret miatt ez a Ubisoftot is érinti, ugyanis ők kapták meg a streamelési jogokat 15 évre.

Úgyhogy ez is egy olyan lépés, amivel a redmondi vállalat a Game Pass Ultimate szintje felé próbája terelni közönségét.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu