Megnyerheted az Assassin’s Creed Mirage-ot, ha eddig kimaradt volna!

A Ubisoft nyereményjátékot indított, hogy a tizenharmadik fő epizódnak tekinthető játékot megszerezhesse az, akit esetleg érdekelne a tavaly októberben megjelent epizód.

 

Az Assassin’s Creed hivatalos Twitter-fiókja írta, hogy már az első évfordulóját ünnepli az Assassin’s Creed Mirage, ami többnyire pozitív értékeléseket kapott a sajtótól, és a játékosok is egészen jól fogadták a gyökerekhez visszatérni kívánó epizódot. Ezt az évfordulót a Ubisoft meg is kívánja ünnepelni azzal, hogy hetente több kódot is ki fognak osztani az elkövetkező hónapban. Ehhez mindössze két teendőnk van (azon túl, hogy regisztrálunk a Twitterre): likeolni kell a lent beágyazott tweetet, továbbá egy sas emojit kell válaszként írni alá. Meglepő, de ezúttal nem feltétel az, hogy kövessük is a fiókot, mert általában egy ilyen nyereményjátékban ez is feltétel szokott lenni.

A tweet azt is megkérdezi, hogy melyik platformon játszanánk az új Assassin, Basim Ibn Ishaq történetét a IX. századi Bagdadban (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One). A tweetre azért repülnek az interakciók rendesen, ugyanis már több mint 41 ezren likeolták azt, és ez a szám értelemszerűen még növekedni fog. Mindenesetre a top válaszok között inkább a kritikus hangokat láthatjuk.

Az első tweet egy másik madárral reagált, majd elnézést kért, ugyanis izgatott volt, amikor ezt írta (ez persze csak egy vicc). Aztán alatta azt olvashatjuk, hogy „Hogy megünnepeljük a Ubisoft mélyrepülését, részvényeket ajándékozok el”. Ez a francia kiadó mostanában tapasztalható rossz időszakára vonatkozik, hiszen az XDefiant és a Star Wars Outlaws nem hozta a kiadó által várt eredményeket, és az Assassin’s Creed következő részét, az Assassin’s Creed Shadows-t is elhalasztották februárra, ugyanis Yves Guillemoték rájöttek arra, hogy ha elsietik egy játék megjelenését és az félkész, vagy legalábbis eléggé bugos állapotban jön ki, akkor az le fogja rontani a közvéleményt…

Most már csak az a kérdés, hogy ezzel mennyit tud a Ubisoft a róla alkotott véleményen javítani.

Forrás: Gamingbible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu