A Mosolyogj 2. sztárja elárulta, hogyan viszonyul apjához, Jack Nicholsonhoz

MOZI HÍREK – Ray Nicholson pont olyan hátborzongatóan tud mosolyogni, mint apja, Jack a Ragyogás című Stanley Kubrick-remekműben. Ez adhatta az ötletet, hogy Rayre bízzák a Mosolyogj 2. kulcsjelenetét, amelyből kiderül, hogy a mosolydémon újra köztünk jár, és szedi áldozatait. Rayt természetesen mindenki arról faggatja, milyen a viszonya nagyon híres apjával. Így tett a Deadline is.

 

„Nagyon különböző emberek vagyunk – mondta Ray a magazinnak a Mosolyogj 2. díszbemutatóján. – Ő 1937-ben született, én 1992-ben. Ami engem érdekel, az őt esetleg hidegen hagyja. Nyilvánvalóan imádom. Ő az inspirációs forrásom. Annak idején minden este együtt vacsoráztunk. Rengeteget tanultam tőle, hogyan lehetek hiteles ember. Tehát bizonyos mértékben azért hasonlítunk is egymásra.”

Ray azonban úgy véli, nem kell feltétlenül apja pályafutását másolnia, aki olyan felejthetetlen filmek sztárja volt, a Szelíd motorosok, a Száll a kakukk fészkére, a Lesz ez még így se vagy A tégla. Ugyanis szerinte ami apjánál működött, az nem biztos, hogy nála is bejönne, ezért tudja, hogy a saját útját kell járnia.

Mosolyogj 2. hőse egy fiatal popsztár (Naomi Scott), akire egyre furcsábban mosolyognak a környezetében lévő emberek, sőt egyre többen meg is halnak közülük, amiből a jólértesültek már sejthetik, hogy megjött a mosolydémon, és minden sokkal rosszabbra fordul.

(Smile 2 – hazai bemutató: most csütörtöktől a hazai mozikban!)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu