Ma már nem léteznek filmsztárok?! Harrison Fordnak határozott véleménye van a kérdésről…

MOZI HÍREK – Harrison Ford sosem finomkodik: most is őszinte véleményt mondott erről a felkapott elméletről…

 

 

Harrison Ford nem hisz abban, hogy Hollywoodban már nem léteznek filmcsillagok. Miután az elmúlt hat évtizedben a filmiparban dolgozott, Ford nyilvánvalóan nem akar lassítani. A Star Wars-színész hamarosan debütál az MCU-ban: Thaddeus Ross szerepét veszi át a hamarosan megjelenő Amerika Kapitány: Szép új világ (Brave New World) című filmben. Pályafutása során számos sikerfilmben szerepelt, mint például A szökevény, Az elnök különgépe (Air Force One), és nemrég az Apple TV+ Direkt terápia (Shrinking) című sorozatában.

Ford tagadhatatlanul filmsztár, ám egyesek szerint ő az egyik utolsó egy kihalófélben lévő fajtából. Amikor a GQ megkérdezte, mit gondol arról, hogy Hollywood már nem termel ki filmcsillagokat, „hülyeségnek” nevezte, és azzal védte meg az iparágat, hogy minden nap jó színészek emelkednek a csúcsra.

„Ó, szerintem ez hülyeség.”

„Szerintem nem az a kérdés, hogy vannak-e filmsztárok vagy nincsenek. Minden nap csodálatos színészek emelkednek fel. Az, hogy filmsztárok lesznek-e vagy sem, nem igazán a lényeg. Ha a filmeknek sztárokra van szükségük, akkor megtalálják őket. Soha nem értettem, hogy mi a f*szért kell filmsztárnak lenni. Én színész vagyok. Történeteket mesélek. Egy olyan csoport tagja vagyok, akik együtt dolgoznak, és közösen mesélnek történeteket. Én egy asszisztens mesélő vagyok. Ez vagyok én.”

Timothee Chalamet, Florence Pugh, Zendaya és Austin Butler, hogy csak néhányat említsünk, mindannyian azonnal felismerhetővé váltak az elmúlt években, és többekkel együtt néhány rendkívül sikeres filmet vezettek. Még mindig vannak olyan sztárok, akik segítenek közönséget teremteni egy filmnek. Vajon mekkora bevételt hozott volna az Imádlak utálni (Anyone But You), ha nem Glen Powell és Sydney Sweeney párosa alakítja a főszerepet?

 

Kit játszik Harrison Ford az MCU-ban?

 

Ford Thaddeus Ross bőrébe bújik, William Hurt helyére, aki a 2008-as A hihetetlen Hulktól a 2021-es Fekete özvegyig játszotta a szerepet, ám sajnos 2022-ben elhunyt. Nem titok, hogy Ford karaktere a közelgő Amerika Kapitány: Szép új világban a Vörös Hulkká alakul át. Korábban már beszélt arról, hogy milyen jó móka volt Hulkká válni. Az viszont nem világos, hogy az MCU milyen irányba tervezi vinni ezt a karaktert. Illetve, hogy fel fog-e tűnni a jövőbeli MCU-filmekben. Ford 82 éves, tehát semmiképp sem egy mai csirke, és nem valószínű, hogy elvállalna egy több filmből álló fárasztó menetrendet. Mivel azonban Vörös Hulk egy CGI-karakter, Ford következő lépése az MCU-ban valószínűleg attól függ majd, hogy Ross marad-e Hulk alteregója, hasonlóan ahhoz, ahogy Mark Ruffalo is hosszabb időt töltött „Smart Hulk”-ként az elmúlt években.

A Brave New World debütálása után nem tudni, hol bukkanhat fel legközelebb Thaddeus Ross karaktere. A karaktert mindig is inkább a Marvel produkciójának kevésbé fantasztikus oldalához társították. Olyan filmekben láthattuk, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, de több Bosszúállók-filmben is feltűnt már. Jelenleg kérdéses, hogy a jövő évi Mennydörgők* (Thunderbolts*) feltűnik e-majd – a Marvel képregényekben ugyanis a csoport Rossról kapta a nevét. Hogy hol jelenhet még meg – akár emberi alakban, akár Hulk megfelelőjeként -, azt egyelőre valószínűleg csak Kevin Feige tudja.

Forrás: CQ

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu