Exodus: íme Mara-Yama… de mit is jelent a félelem? [VIDEO]

Az Archetype Entertainment kérdése költői a sci-fi akció-kaland RPG-jükkel kapcsolatban, bemutatva egy eléggé ijesztő lényt.

 

Az Exoduson az Archetype Entertainment, a Hasbro Digital Games austini székhelyű stúdiója dolgozik. A Halloween jegyében úgy gondolta a stúdió, hogy az októbert egy ijesztően félelmetes új leleplezéssel kezdi. Készüljünk fel az eddigi legszörnyűbb ellenséggel való találkozásra. A Centauri navigálása nem könnyű feladat, hiszen számos hatalmas ellenség fenyeget, akiknek technológiai leleményessége messze meghaladja a miénket, és arra várnak, hogy eltöröljenek minket a létezésből. Az emberiségnek rendkívül óvatosan kell navigálnia ebben a sötét és veszélyes sci-fi univerzumban. A legfélelmetesebb fenyegetések közé tartoznak a Mara-Yama-nak nevezett égi lények. Senki sem tudja, hogyan nevezik magukat. Nincs ismert területük vagy szülőbolygójuk, hatalmas űrcitadellákban élnek, amelyek az űr kietlen vidékein rejtőzködnek, várnak és vadásznak.

Az Exodusban az emberiség a haldokló Földről elmenekülve egy ellenséges galaxisban talált új otthonra: itt ők a túlélésért küzdő alulmaradtak. A játékosok az utazó, az emberiség utolsó reménysége szerepébe bújnak. A feladat, hogy távoli csillagokba utazzunk, hogy idegen fegyvereket és technológiát lopj el az univerzum legerősebb ellenségétől: a Celestialoktól. Van azonban egy csapda: az időtágulás. A csillagközi küldetéseken az Utazók napjai otthon évtizedeknek felelnek meg. A játékosok áldozatai, amelyeket szeretteik védelmében hoznak, generációkon át kihatással lesznek egész civilizációjukra. Hazatérve a játékosok szembesülnek döntéseik következményeivel, és el kell dönteniük: mennyit hajlandóak feláldozni?

Honnan tud ennyi mindent ez a titokzatos megfigyelő az emberiség legrettegettebb ragadozójáról? Hogyan sajátította el ez a mindentudónak tűnő szóvivő a túlélés képességét? Ki ő valójában? Egy Utazó? Talán. De ha igen, akkor miért megfigyelő, aki megosztja értékes meglátásait, és miért nem harcos, aki az emberiség csatáinak sebeit viseli? Ő egy kívülálló, mégis a mi világunkból való, aki sok messzemenő titkot ismer… mégis, a meglátásai élesek és személyesek. Az a célja, hogy vezesse az Utazókat? Figyelmeztetni minket? Vagy a céljai túlmutatnak azon, amit mi el tudunk képzelni? Szavai felkavarják a lelket, és megkérdőjelezik az emberséget és a következményeket, amelyeket mi hozunk magunkkal a csillagok közötti sötét űrben. C. C. Orlev az Exodus önjelölt szóvivője. Ebben a játékban többet tudhatunk meg Centauri e hírhedt polgáráról, miközben Utazóként távoli világokba és furcsa új kalandokba vezetnek utazásaink.

Az Exodus PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re készül, megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu