MindsEye: A Hitman fejlesztői fogják kiadni az ex-Grand Theft Auto fejlesztő új játékát!

Az IO Interactive és a Build A Rocker Boy tehát megállapodást kötött, és bizony eléggé ígéretesnek tűnik a két cég közötti összeborulás.

 

A Build A Rocket Boy neve önmagában nem mondhat sokat, de úgy már igen, ha hozzátesszük, hogy ez Leslie Benzies cége. Ő huszonöt éven keresztül dolgozott a Rockstarnál, és a Grand Theft Auto franchise esetében is fejlesztő, producer, rendező és tervező volt, így a cég egyik legfontosabb ex-fejlesztőjéről beszélhetünk…

A MindsEye egy egyjátékos, történetvezérelt akció-kalandjáték, amely a közeli jövő Amerikájában játszódik, és a mesterséges intelligenciát, a vállalati kémkedést és a politikai korrupciót tárja fel, magas oktánszámú vezetéssel, robbanékony harcokkal és a legjobb minőségű filmekkel. Jacob Diazt irányíthatjuk, aki egy titokzatos neurális implantátummal rendelkező volt katona, aki emlékezetkieséstől és visszaemlékezésektől szenved. Induljunk el egy sor veszélyes titkos küldetésre, hogy megfejtsük múltunk titkait egy olyan világban, amelyet a mesterséges intelligencia, a csúcstechnológiai kísérletek, a vállalati kémkedés, a politikai korrupció és az ellenőrizetlen hadsereg állandó fenyegetése tölt be. A MindsEye egy magával ragadó élményt nyújt észbontóan összetett narratívával, gazdag környezetekkel, úttörő harcokkal, jövőbeli technológiával és nagy sebességű üldözésekkel.

„A Build A Rocket Boy Studios az első naptól kezdve arra összpontosít, hogy a lebilincselő játék- és minőségi szórakozási élmények következő generációját hozza létre. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a világgal első AAA prémium játékunkat és folyamatosan fejlődő univerzumunkat, a MindsEye-t. Nincs is jobb partner az IO Interactive-nál az első címünk kiadásához, hiszen a közösségi kultúra, a prémium akció-kalandjátékok és a legjobb kiadói csapatuk erős ismereteivel már nagyon várjuk a partnerséget az új kasszasikerünkhöz,” mondta Leslie Benzies, a játék rendezpje.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Build A Rocket Boy kivételesen tehetséges csapatával együttműködő globális kiadói partnerként egy izgalmas új [szellemi tulajdont] hozhatunk közösségünknek. Az IO Interactive és a Build A Rocket Boy hasonlóan gondolkodik abban, ahogyan a közösségünkkel való kötődés és hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk, ami tökéletesen illeszkedik a mi elkötelezettségünkhöz, hogy világszerte kiváló minőségű, magával ragadó élményeket nyújtsunk a játékosoknak. Ez az első kiadói partnerségünk jelentős mérföldkő az IO Interactive számára, és nem is lehetnénk büszkébbek erre az együttműködésre,” tette hozzá Hakan Abrak, az IO Interactive vezérigazgatója.

Ezzel a dán cég egy hatalmas aranybányát markolhatott talán fel. A MindsEye „konzolokra” és PC-re készül, megjelenési dátuma ismeretlen.

Forrás: Gematsu, IO Interactive

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu