Az Unknown 9: Awakening hatalmas bukás lett!

A nemrég megjelent játék csak minimális játékosbázissal rendelkezik, és még kevesebben vásárolták meg ténylegesen.

 

Tavasszal mutatták be az Unknown 9: Awakening első trailerét, amely szép grafikájával és részletesen kidolgozott világával felkeltette a játékosok figyelmét. Sokak szerint az akció-kalandjátékok piacát felpezsdítheti. A pozitív várakozások ellenére azonban, amikor a játék első visszajelzései megérkeztek a Steam fórumain, rengeteg kritika érkezett, amelyeket később töröltek is – erről bővebben ITT olvashatsz. A napokban történt meg a játék hivatalos megjelenése, ami azonban óriási csalódást okozott.

Október 17-én a játék hivatalosan is elérhetővé vált, de a várt lelkes fogadtatás helyett mindössze néhány tucat játékost sikerült bevonzania Steamen – jelenleg mindössze 127-en játszanak vele –, és szinte csak negatív kritikákat kapott. A 43 értékelés közül csupán 25% pozitív, ami igen sokat elárul a játékról. Többen beszámoltak róla, hogy a játékot ingyen kapták meg egy CPU vásárlása mellé, de sajnos többen úgy érzik, jobb lett volna ezt az időt másra fordítani, mint a játék kipróbálására.

„Az animációk esetlenek, az ellenségek merevek, és bábu módjára esnek össze, miután legyőztük őket. Alapvetően jól fut, de a jelenetváltásoknál a játék majdnem összeomlott. Őszintén szólva, ez inkább tűnik egy befejezetlen projektnek, amihez még legalább egy év fejlesztés szükséges” – írta az egyik felhasználó.

Egyértelmű, hogy az Unknown 9: Awakening egy nagy baklövés lett, és ezzel a megjelenéssel biztosan helyet bérelt magának az év legnagyobb csalódásai között. Utólag visszanézve, talán jobb lett volna a megjelenést elhalasztani, hogy a játék valóban kész állapotban kerülhessen a piacra.

A már most megbukott játékot Magyarországon a Cenega Kft. forgalmazza.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu