Mistfall Hunter: PvPvE akció-RPG a vadászoknak [VIDEO]

A Bellring Games játéka a tervek szerint két konzolgyártó hardverét is ki fogja hagyni (legalábbis az elején).

 

A Mistfall Hunter egy külső nézetes PvPvE extrakciós RPG. Válasszunk a karakterosztályok közül, sajátítsuk el a kombókat és a stratégiai képességeket, és nézzünk szembe a szörnyek vagy játékosok elleni intenzív csatákkal egyedül vagy csapattársakkal. Csak a sikeres menekülés biztosítja a kincseinket. Az istenek és külső istenek közötti epikus háború nyomán minden istenség elesett. Vérük Gyldenmistté változott: egy maró erővé, amely végigsöpör a földön, megrontva az élők lelkét, őrületbe és szörnyű mutációkba kergetve őket. A Gyldenmist közepette néhány életerős ember ragaszkodik a józan eszéhez, és a civilizáció utolsó maradványaiban keres menedéket. A remény mégis kitart. Az árnyékból kilép Dew, egy titokzatos lány, akinek hatalmában áll feltámasztani az elesett hősöket, és halhatatlan testet adni nekik. Ezek az újjászületett bajnokok, akiket Gylden-vadászoknak neveznek, követik Dew-t a veszélyek szívébe, harcolnak a Gyldenizált lényekkel és begyűjtik a Gyldenblodot. Küldetésük az, hogy megjavítsák a sors széttört hálóját és újra lángra lobbantsák a remény szikráját egy olyan világban, amely a feledés szélén áll.

Merüljünk el a dinamikus külső nézetes akcióban, ahol az ügyes célzás áll a középpontban. Gylden-vadászként merüljünk el a PvP-stratégiában és élvezzük a precíz, izgalmas harcok izgalmát. Jósoljuk meg az ellenséges mozgásokat, célozzunk pontosan és alkalmazzunk pusztító fejlövéseket, hogy elpusztítsuk ellenségeinket. Sajátítsuk el a különféle kombókat és szabjuk a stratégiánkhoz a képességeinket. Koordináljunk zökkenőmentesen a csapattársainkkal és használjuk fel a harci tudást, hogy minden utunkba álló ellenfelet le tudjuk győzni. Fedezzük fel az olyan változatos karakterosztályokat mint a zsoldos, a varázsló, a feketenyilas és a Shadowstrix, amelyek mindegyike egyedi fegyverekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Egyes osztályok több fegyvert is használhatnak, teljesen új harci stílusokat nyitva meg. Váltsunk zökkenőmentesen a fegyverek között a csata közepén, hogy megfordítsuk a kockát és uraljuk a csatateret. Testre is szabhatjuk a játékstílust a különböző osztályok különböző tehetségei közül választva, hogy erőteljes buildet hozzunk létre. Gyűjtsük a magas szintű felszereléseket és a módosítókat a jó passzív képességekért, amelyek átalakítják a harci stratégiát és növelik a hatékonyságot minden harcban.

Gylden-vadászként egyedül vagy akár két barátunkkal együtt is játszhatunk. A zord ködben nincsenek hősök, csak túlélők és elesettek. Válasszunk különböző karakterosztályokat és hangoljuk össze a taktikákat a csapattársaiddal, hogy fokozzuk a harci hatékonyságot és növeljük a túlélési esélyeinket. A föld gazdag értékes Gyldenblodban és végtelen zsákmányban, de számtalan ellenség áll az utunkban, legyenek azok félelmetes Gylden-lények vagy ravasz riválisok. Minden csata egy nagy tétű szerencsejáték, ahol a halál azt jelenti, hogy mindent elveszítünk, amiért harcoltunk. Törjünk át az ellenséges vonalakon, kövessük a harangszót, hogy megtaláljuk a kaput, és meneküljünk biztonságban a táborba.

A Mistfall Hunter 2025-ben érkezik Xbox Series-re és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu