Mouse: P.I. For Hire: a konzolokra is eljut az 1930-as évek stílusa! [VIDEO]

A Fumi Games és a PlaySide Publishing az egyértelmű kezdeti Disney-animációk stílusával nem csak PC-n fog próbálkozni, hanem konzolokon is.

 

A Mouse: P.I. for Hire egy komor, noir hangulatú belső nézetes lövöldözős játék, amely az 1930-as évek klasszikus rajzfilmjeiből merít ihletet. A monokróm vizuális stílus a kézzel rajzolt animációval és a retro jazz soundtrackke a korszak technikáival készült. Jack Pepper magánnyomozó szerepében felfedezhetjük, hogy a csalókkal és veszélyekkel teli, korrupt város csak ízelítő az eljövendő dolgokból; fedezzük fel a noir ihlette várost, amely hemzseg a súlyosan felfegyverzett bandáktól, maffiától és a sötét oldal szereplőitől, hogy felfedjük a titkokat Mouseburgben (Egérfalvában?).

Ismerjük meg Jack Pepper magánnyomozót, aki egykor háborús hős volt, most pedig nyomozó egy olyan világban, ahol a legkisebb egérlyukban is veszély leselkedik. Útja egy látszólag közhelyesnek tűnő, bajba jutott kislánnyal kezdődik, de ahogy Pepper magánnyomozó elkezdi kapargatni Mouseburg sötét alvilágának felszínét, az igazságszolgáltatásért folytatott útja gyorsan az intrikák bonyolult hálójába torkollik, amelyben gyilkosság, korrupció és a legvalószínűtlenebb ellenségek is szerepet játszanak. Fedezzük fel és kombináljuk az erőteljes fejlesztéseket a vicces fegyverekkel, hogy kreatív és erőszakos módon leterítsük, feldaraboljuk, széttapossuk és szétrobbantsuk az ellenséget, miközben Pepper a nem lineáris pályákon próbálja meghiúsítani a korrupt politikusok hatalomátvételét. Fokozzuk a közelharcot egy doboz Spike-D spenóttal, javítsuk a légi mozgásunkon egy helikopterrel, vagy akár csatoljuk az egér farkát egy csáklyához, hogy gyorsan felemelkedjünk a platformokon.

A recsegő Thompson-géppisztolyoktól a robbanékony tűzerőig Pepper arzenáljának minden eszköze úgy lett kialakítva, hogy a klasszikus, de kreatívan csavart fegyverek sokaságát használva epikus harcokban és komikus végkimenetelű bossharcokban hozza ki a noir grit és a rajzfilmes káoszt. Találkozzunk a pajkos és zavart szereplőkkel, miközben Pepper a város sötét oldalára indul a komor utazáson. A játékos fegyverek és a jellegzetes életjelző, valamint a rajzfilmfiguraként viselkedő ellenségek vidám csavart adnak a hagyományos FPS játékmenetnek. Fedezzünk fel egy változatos városi játszóteret Mouseburg sötét városi utcáitól kezdve egy noir filmstúdión és kaszinókon át a Marina kikötő és dokknegyedig, a hatalmas földalatti csatornákig és mocsarakig. Vigyázzunk, mi leselkedik a felszín alatt. Zsákmányoljunk gyűjthető tárgyakat és nyomokat, játsszunk minijátékokat, és küzdjünk a város sikátoraiban.

A Mouse: P.I. for Hire 2025-ben fog megjelenni PC (Steam) mellett PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu