The Legend of Baboo: akció-kaland RPG Törökországból! [VIDEO]

A Permanent Way és a Midwest Games az Xbox Partner Preview közvetítés során közölte, hogy mikor számíthatunk a játékukra.

 

A nemzedékek által továbbadott mesék által inspirált Sepehr és Baboo története akkor kezdődik, amikor idilli szigetüket egy ősi gonosz által irányított démoni erő szállja meg. A fiú és kutyája együtt, kötelékük erejével indulnak el, hogy megmentsék a szigetüket és családjukat, és legyőzzék a mindezek mögött álló sötétséget. Sepehr és Baboo csapatként dolgoznak együtt: mindketten egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy legyőzzék az ellenséget, megoldják a rejtvényeket, és átkeljenek a veszélyes és varázslatos vidéken. Irányítsuk mind a két karaktert az utazás során, és váltogathatunk köztük, hogy előrehaladjunk a játékban.

Hintázzunk, ugorjunk, másszunk, és üljünk Baboo hátára az elvarázsolt és lélegzetelállító helyszíneken. Oldjunk meg rejtvényeket és jussunk át a veszélyes kihívásokon fekete erdőkön, zúgó vizeken, elátkozott vadonokon és fagyos vidékeken keresztül a platformer szegmensekben. Sepehr egy varázspálcával harcol a démonok ellen, Baboo pedig karmaival és szuper ugató képességével védekezik. A támadások elől térjünk ki, guruljunk, majd csapjunk le az ellenségre különféle támadásokkal a rendkívül reaktív, akciószerű harcban. A kaland során minden birodalom démonőrével találkozni fogunk, emiatt érdemes fekészülni a túlvilági és izgalmas főnöki összecsapásokra.

Sepehr és Baboo is rendelkezik egy RPG-k ihlette skillfával, hogy a harcban felerősítsük a támadó és védekező képességeiket. Baboo-t testre szabhatjuk a különböző kosztümökkel és díszekkel, amiket az utazás során szerzünk, hogy a hűséges fiú a lehető legjobban nézzen ki. A bossok legyőzésével különleges mágikus támadásokat szerzünk, amelyek manát fogyasztanak, de nagy ellenséges hordákat is elintéznek. Használjuk a kedvenc speciális támadásainkat, hogy a játékstílusunknak megfelelő buildet hozzunk létre. A játéknak három nehézségi szintje is lesz (easy, medium, hard, tehát könnyű, közepes és nehéz).

A The Legend of Baboo Xbox Series-re, PC-re (Steam; kívánságlistára is tehetjük már), illetve Xbox One-ra is meg fog jelenni 2025-ben. Addigra már lassan 12 éves lesz a platform!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu