Double Dragon Revive: errefelé lemezes kiadást is kap az ArcSys játéka!

Egy kiadó bevállalta, hogy az ArcSys (Arc System Works) lemezes példányait több régióban is terjeszteni fogja.

 

A Microids egy sajtóközleményben jelentette be, hogy Európában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Afrikában és a Közel-Keleten is ez a cég fogja terjeszteni a Double Dragon Revive bolti példányait, így a játékot a polcra is feltehetjük majd (bár azért kérdéses, hogy például PC-re is meglépik-e ezt; valószínűleg nem, mert mostanában már nagyon ritka egy PC-s port vagy játék esetében egy valódi, lemezes példány, amiben nem csak egy Steam-kód van).

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Arc System Worksszel együttműködve a Double Dragon Revive-ot fizikai formában is eljuttathatjuk az európai játékosokhoz. Ez a megállapodás nagy lépés a Microids számára, és jól mutatja törekvésünket, hogy nemzetközi vállalatokkal, különösen a japán ipar nagy alakjaival kössünk partnerséget annak érdekében, hogy globális szinten kiterjesszük hatókörünket,” mondta Julien Renzaho, a Microids üzleti fejlesztésért és értékesítésért felelős alelnöke.

A játék története szerint 15 év telt el az atomháború befejezése óta. A túlélők kolóniákat építettek a lepusztult világ különböző részein, hogy otthont teremtsenek maguknak. Ez alatt a 15 év alatt azonban a nemzetek fogalma elveszett, és a kolóniákat irányító hatalmas emberek irányítják a politikát és hozzák a törvényeket. Ez a tengerparton létrehozott kolónia egy ilyen város, amelyet néhány ilyen hatalmas ember irányít: az Árnyékharcosok (Shadow Warriors) nevű banda.

Mióta hatalomra jutottak, a kolónián a szegények és a gazdagok közötti szakadék egyre mélyül. A nyomornegyedekben élők a megélhetésért küzdenek, és állandóan rejtélyes eltűnésekről szólnak a pletykák. A Lee fivérek (a becsületes fiatalabb testvér, Billy és a szabad szellemű idősebb testvér, Jimmy), a Sosetsuken mesterei a város egyik sarkában élnek gyermekkori barátjukkal, Mariannal. Amikor az általuk örökölt Sosetsuken dojo a város gonosz terveinek útjában áll, a sztori kezdetét veszi…

A Double Dragon Revive valamikor 2025-ben jön PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu