A Resident Evil 4 Remake minden várakozást felülmúlt és olyan rekordot ért el, ami eddig még egyetlen Resident Evil játék sem!

A Resident Evil 4 Remake valami egészen elképesztőt ért el, amit korábbi játékok nem: 8 millió eladott példány rekordidő alatt. A Resident Evil 4 Remake 19 hónap alatt érte el ezt a számot, miközben a Village-nek 25 hónapra volt szüksége ugyanerre az eredményre.

 

Több mint egy év telt el azóta, hogy megjelent a Resident Evil 4 Remake utolsó nagy tartalmi frissítése, az Ada Wong bővítmény, amely tökéletesen zárta le Capcom egyik legjobb túlélőhorrorját. A japán vállalat játéka 2023 egyik legjobbjának bizonyult, és még az év játéka díjra is jelölték. Azóta a cím folyamatosan fogy, és mostanra rekordot döntött.

Néhány napja a Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 4 Remake elérte a 8 millió eladott példányt 2023. márciusi megjelenése óta. Bár még nem ez a legkelendőbb játék a Resident Evil sorozatban, a Capcom büszkén hirdetheti, hogy az egyik leggyorsabban fogyó játékuk lett, megelőzve elődeit. 19 hónap kellett ahhoz, hogy ezt a hihetetlen számot elérjék, míg a Resident Evil Village esetében minden másképp alakult.

A legutóbbi, Ethan Winters főszereplésével készült játék 25 hónap alatt érte el a 8 milliós eladást. Ezzel szemben a Resident Evil 2 Remake, amely már több mint 14 millió példányban kelt el, több mint két évvel a 2019 eleji megjelenése után érte el ugyanezt az eredményt. A Capcom várhatóan folytatja a Resident Evil remasterek készítését, mivel az idő bebizonyította, hogy a japán fejlesztőcsapat helyesen döntött, és a közösség hajlandó megvásárolni ezeket a címeket. Több jelentés szerint a következő Resident Evil remake-ek a Code Veronica és a Zero lehetnek.

 

Különleges ajánlat a Resident Evil 4 Remake-re

 

Ha még nem próbáltad Leon kalandját, most kedvezményes áron megvásárolhatod a Resident Evil 4 Remake-et a PS Store-ban, közel az eddigi legalacsonyabb árához. November 2-ig 50%-os kedvezménnyel, mindössze 19,99 euróért szerezheted be a Capcom túlélőhorrorját. Kiváló lehetőség azok számára, akik eddig még nem próbálták ki a játékot.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu