A nap büntetése: valaki a HÖRCSÖGÉNEK csinált egy miniatűr másolatot Silent Hill 2 Remake az egyik szobájából! [VIDEO]

A Bloober Team remake-je annyira megihlette az egyik rajongót, hogy létrehozott belőle egy miniatűr verziót.

 

Az eredeti Silent Hill 2 az egyik legjobb horrorjátéknak tekinthető, és emiatt nehéz feladat volt a lengyel stúdiónak ehhez méltó remake-et készíteni. A fogadtatás viszont eddig jónak tűnik (mind az értékelések, mind a játékosok visszajelzését figyelembe véve, és eddig több mint 1 millió példányt értékesítettek belőle; ez a hivatalos adat jelenleg), és emiatt nem csoda, hogy valakit alaposan megihletett.

A Silent Hill 2-ben a 312-es szoba egy békét és reményt kínáló helyszín. Ez annyira megihlette a Redditen a Fit-Understanding79 néven futó fehasználót, hogy csinált belőle egy miniatűr változatot a hörcsögének! A játékban James eljut a Lakeview hotelbe, hogy megtalálja elhunyt feleségét, Mary-t, és hogy felfedezze a valós indokot amögött, hogy miért is van Silent Hillben. Egy egyszerű levél Mary-től annyit mondott, hogy „a különleges helyükön” vár rá, ami a hotel 312-es szobáját takarja. Itt egy fontos jelenetet tapasztalhatunk, és a Reddit-felhasználó végül kartonból újraalkotta ezt, mégpedig úgy, hogy a legkifinomultabb részleteket is átemelte.

i made room 312 for my hamster
byu/Fit-Understanding79 insilenthill

A többi kommentelő kiemelte, hogy mennyire odafigyelt a részletekre, ugyanis még a virágos tapétára és a függönyökre is kitért. A karosszék, továbbá a televízió is megtalálható a mini-312-esben. Sokan vissza is emlékeztek arra, hogy milyen volt, amikor először beléptek ebbe a szobába az eredeti, Team Silent fejlesztette játékban. Mások szerint ennek láttán nem csak egy kutyás befejezés kellene a remake-be, hanem egy hörcsögös is.

A Silent Hill 2 október 8-án jelent meg PlayStation 5-re és PC-re. Később fel fog bukkanni az Xbox Series-en is, de erre még egy évet várnunk kell, ugyanis a Sony és a Konami megállapodása értelmében a PlayStation 5 egy évig konzolexkluzivitást szerzett, így legkorábban csak 2025. október 8-ától lesz elérhető a Microsoft kurrens-gen hardverén.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu