Call of Duty: Black Ops 6: nagy fába vágta a fejszéjét az Activision – vajon sikerülhet a megjelenés előtt?

A Treyarch azt szeretné, ha a Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése a hackerektől mentes lenne a kielégítő játékélmény érdekében.

 

 

A Call of Duty többjátékos meccseit, különösen az olyan címekben, mint a Warzone és mások, folyamatosan elrontja a hackerek jelenléte. Ez sok felhasználó számára tönkreteszi az élményt, akik így nem tudják élvezni a lövöldözős játékot. A közösség minden egyes új kiadásnál résen van, hogy a csalók ne tegyenek kárt a játékban. A Call of Duty: Black Ops 6 esetében ezt az Activision egy nagyon ambiciózus, gyors és szerintük hatékony tervvel igyekszik elkerülni.

Az Activision a hivatalos weboldalán részleteket közölt a Ricochet nevű csalás elleni javításról, amely tévedésből több ezer játékost tiltott volna le igazságtalanul. Miközben ezeknek a felhasználóknak visszaállították a fiókjaikat, az Activision kijelentette, hogy mindent megtesznek a hackerek gyors kiszűrése érdekében, konkrétan megemlítve, hogy a játék megkezdésétől számított egy órán belül szeretnék ezt megtenni. Ez az „Action Time” nevű intézkedés kulcsfontosságú lesz a tiltások végrehajtásához.

 

Az Activision kevesebb mint egy órán belül ki akarja rúgni a hackereket a Black Ops 6-ból

 

A szóban forgó eszközzel rekordidő alatt lehet majd felderíteni és kitiltani a csalókat, aminek célja, hogy a hackerek játékokra gyakorolt hatása minimálisra csökkenjen. A Call of Duty: Black Ops 6 első bétáján már lezajlott néhány teszt, és az eredmények ígéretesek. Megemlítik, hogy a hackerek nem sokat tudtak játszani, mielőtt kirúgták volna őket.

A második játszható tesztben a kitiltás előtti limitet öt játékra csökkentették, és volt olyan eset, amikor a hackerek 25%-át már egy játék után kitiltották – írja a The Gamer. A vállalat jelentése szerint több mint 12 000 játékost sikerült letiltaniuk külső szoftver segítségével. Ezek az adatok a korábbi hibák ellenére a csaláselhárítás javulását tükrözik. Ám a végső teszt még hátravan, amikor a Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én megjelenik Xbox One, Xbox Series X/S, PC, PS5 és PS4 platformokon.

Forrás: Blizzard, The Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu