Call of Duty: Black Ops 6: mikortól játszható?

Egy megosztó perk is visszatér a 2024-es Call of Duty-epizódban, ami napokon belül meg is fog jelenni (és ezúttal egy előfizetéses szolgáltatáson is elérhetjük a megjelenéstől kezdve).

 

A Call of Duty: Black Ops 6 előre töltését (preloadot) hamarosan elkezdhetjük, ugyanis ez magyar idő szerint ma este hat órától lesz lehetséges. Ezzel a sztorimódba, a többjátékos elembe és a Zombiesba is rögtön be lehet ugrani, amint megnyitja a játék a kapuit. Korai hozzáférés ezúttal egyik módhoz sincs. De mikortól kezdhetjük el a játékot? Hazánkban ez 2024. október 25-én reggel hat órától lesz lehetséges.

A Call of Duty: Black Ops 6-ba vissza fog térni a Last Stand nevű perk, ami az első Call of Duty: Black Ops óta, tehát jó másfél évtizede nem volt látott. Ezen azért módosított a Treyarch Studios. Most már nem egy perk, hanem egy field upgrade lesz, és egy új néven, így Morphine Injectorként láthatjuk majd a 2024-es Call of Duty-ban. Egy blogposzt szerint a játékosok a 44-es szint elérésével nyithatják ezt meg, és egy Last Stand állapotba léphetnek a halálos sebződés során. Ekkor a csapattársaknak lehetősége lesz feltámasztani, vagy a haldokló játékos ha le tud szedni valakit, akkor fel tudja magát támasztani. Bár nem tisztázták, a sérült játékosnak valószínűleg csak az alap pisztoly áll majd ekkor rendelkezésére, ahogy anno a Last Stand perk használata során.

Last stand
byu/im_neveroutside inblackops6

A Redditen panaszkodnak is a visszatérés miatt. Van, aki úgy gondolja, hogy meccsenként maximum kétszer lehessen használni a Morphine Injectort, amit a lassú töltési idővel meg lehetne valósítani, más pedig általában véve nagy kudarcként ítéli meg, hogy a Treyarch ezt a lehetőséget visszahozza a Call of Duty idei részébe.

A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Xbox Game Pass-on is fenn lesz.

Forrás: GameRant, Call of Duty,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu