James Bond: már nem Aaron Taylor-Johnson a legnépszerűbb a szerepre – egy világsztár váltotta le!

MOZI HÍREK – Egy friss kutatás szerint sokak kedvenc Supermanje a legnépszerűbb James Bond potenciális szerepére…

 

 

Most egy új kedvenc jelentkezett az ikonikus James Bond szerepére… és valójában egy, a rajongók által régóta kedvelt személyről van szó. Az Acélember és a The Witcher sztárja, Henry Cavill most átvette a vezető helyet Kraven, a vadász és a Kick-Ass sztárja, Aaron Taylor-Johnson elől – derül ki a Betway Casino új adataiból (a The Express-en keresztül). Cavill már régóta a 007-es szerepének egyik legnagyobb esélyese, és sok Bond-rajongó még mindig abban reménykedik, hogy a 41 éves egykori Superman-színész veszi át Daniel Craig helyét a szeretett franchise-ban.

Egy új kutatásból kiderül, hogy a „Google-keresések, cikkek, elkötelezettség és Reddit-megemlítések elemzése alapján 31 potenciális színész” között, akiket állítólag fontolóra vettek vagy szóba hoztak a szerepre, Cavill az első helyet foglalja el Taylor-Johnson előtt. A jelentés szerint az MCU színésze és a Luthor-sztár Idris Elba a harmadik helyen áll, Aaron Taylor-Johnson a második, a Venom sztárja, Tom Hardy a negyedik, a Peaky Blinders sztárja, Cillian Murphy pedig az ötödik.

Habár valóban esélyes, hogy Cavillt vagy Taylor-Johnsont választják James Bond szerepére, az utóbbi három személy mind életkor, mind profil alapján nagyon valószínűtlen.

Cavill azonban már több nagy franchise-ból, köztük a The Witcherből és a DC-univerzumból is kiszabadult. A rajongók pedig évek óta kiáltanak azért, hogy a színész szmokingot öltsön és martinit kortyolgasson.

 

Milyen lesz a következő James Bond-film?

 

Jelenleg nem tudni, hogy a stúdió pontosan mit tervez James Bonddal Daniel Craig 2021-es hattyúdalát követően. A franchise várhatóan új irányba tereli a saga-t Craig egyenesebb folytatásai után. Egyesek szerint egy sokkal fiatalabb színészt választanak majd a szerep folytatására. Persze, hogy ki lesz az a színész, aki James Bond új verzióját életre kelti, egyelőre ismeretlen. Habár a legújabb kutatások szerint Henry Cavill a befutó, a bukmékerek még mindig Aaron Taylor-Johnsont tartják a favoritnak. Őt szorosan követik James Norton, Damson Idris és a Gladiátor 2 sztárja, Paul Mescal.

Az Eon a hírek szerint most is tárgyal a potenciális rendezőkkel. Az említett lista élén olyan nevek szerepelnek, mint az Oscar-díjas Edward Berger, Kelly Marcel, az ausztrál David Michôd, Bart Layton és Yann Demange.

A stúdió azonban úgy gondolja, hogy a rajongók szívesen várnak. Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios globális vezetője jelenleg a régi James Bond-producerekkel, Barbara Broccolival és Michael G. Wilsonnal dolgozik együtt, és nemrég azt mondta, hogy a „közönség türelmes lesz”.

„Rengeteg olyan ötlet merült fel [a potenciális színészekkel kapcsolatban], amelyeket érdekesnek találtam. Úgy gondolom, hogy sokféle utat járhatunk be. Jó és szoros kapcsolatunk van az Eonnal, Barbarával és Michaellel. Nem akarjuk megzavarni azt, ahogyan ezek a csodálatos filmek készülnek. Mi az ő példájukat követjük. A globális közönség türelmes lesz. Nem akarunk túl sok időt a filmek között, de jelenleg nem aggódunk”.

Forrás: The Express

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu