Mosolyogj 2: vajon véletlen a hasonlóság M. Night Shyamalan filmjével?! A rendező nyilatkozott

MOZI HÍREK – A Mosolyogj 2 (Smile 2) rendezője elismerte a film hasonlóságát Shyamalan 2024-es slágerével, A csapdával…

 

 

A Mosolyogj 2 (Smile 2) rendezője, Parker Finn elismerte, hogy az év egyik legjobban várt horror-folytatásának cselekménye eléggé hasonlít egy másik idei horrorsikerre, A csapdára (Trap). A rendező szerint azonban mindez a film megjelenésének véletlenszerű időzítése miatt van. Olyan hasonló kettős megjelenéseket tükröz, mint anno a Dante pokla és a Tűzhányó, illetve az Armageddon és a Deep Impact.

Finn kétségtelenül élete egyik legjobb pillanatát éli. A horror folytatása a hétvégén valószínűleg túlszárnyalta a várakozásokat, és talán jobb eredményeket ért el, mint az eredeti film. A folytatással, szereposztással kapcsolatos kérdések közepette Finn a The Hollywood Reporternek beszélt a két film közötti történetbeli egybeesésről. A rendező az Armageddon és a Deep Impact filmeket hozta fel válaszában a legjobb példaként a nagyjából egy időben megjelent ikerfilmekre:

„Nos, nagy rajongója vagyok Nightnak [Shyamalan], és azt hiszem, a CinemaConon [2024] volt, ahol a Mosolyogj 2 és A csapda előzményei is kiderültek. Szóval valószínűleg mindkettőnk számára meglepetés volt, de azon kívül, hogy mindkettőben van egy nagy popsztár elem, tudtam, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy sok átfedés legyen abban, amit a két film valójában csinál.”

„Mindenféle történetnek megvan a helye, és örülök, hogy az embereknek, úgy tűnik, tetszik A csapda. Azt is remélem, hogy az emberek izgatottan várják a Mosolyogj 2-t .”

 

A Mosolyogj 2 rendezője azt szeretné, ha Naomi Scott díjakat nyerne

 

Habár a Mosolyogj 2 még friss a megjelenés és a fogadtatás szempontjából, az Akadémia valószínűleg negligálni fogja, amikor az Oscar-díjak kiosztására kerül sor. Pedig az emberek rajonganak Ray Nicholson alakításáért a filmben. Jack Nicholson fia megtalálta a módját, hogy apja jellegzetes mosolyát beépítse a cselekménybe. Finn azonban Naomi Scott alakítását is megemlítette a Hollywood Reporternek, mint iszonyú erős alakítást, amely sok elismerést érdemel. A rendező nyilatkozata szerint:

„Több mint szerencsésnek érzem magam, hogy filmeket készíthetek. Ez egy álomkarrier, és remélem, hogy továbbra is filmeket készíthetek. A díjak szépek, de az igazi jutalom maga a film, és az, hogy megoszthatom a világgal.”

„De egyetértek. Naomi egy abszolút erőművész. Kiemelkedő alakítást nyújt ebben a filmben, és ha egy díjbizottságban lennék, még ha elfogulatlanul is, azt mondanám, hogy feltétlenül megérdemli a díjazást. Szóval remélem, hogy a szakma elkezdi ezt elismerni.”

Finn hamarosan egy kis időre maga mögött hagyja a Mosolyogj világát, következő projektje a Sam Neill-féle Birtoklás (Possession) című film remake-je lesz. A közelgő filmről még sok mindent nem árult el, ám ő minden bizonnyal készen áll a kihívásra, amit egy ilyen remake magával hoz. A Robert Pattinson főszereplésével készülő filmről szólva Finn így nyilatkozott: „Valakinek el kellene veszítenie az eszét, hogy újraforgassa a Possessiont, és azt hiszem, én lehetek az a valaki”.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu