Újabb Nintendo Switch 2-szivárgás: így néz majd ki a konzol?!

TECH HÍREK – Habár az ábra úgy néz ki, mintha egy kisgyerek rajzolta volna, de több szivárogtató szerint is hitelesnek tűnik…

 

 

Úgy tűnik, mostanában szinte egymást követik Nintendo Switch 2-vel kapcsolatos kiszivárogtatások. Most éppen a konzol dizájnját mutatta meg valaki először… bár ezt azért még nehéz „első pillantás”-nak titulálni.

A kiszivárgás egy Famiboards felhasználó, „Ninspider” posztjának köszönhetően történt. Az illető megosztotta a Nintendo Switch 2 feltételezett kinézetének „művészi” rekonstrukcióját.

Tény és való, hogy ez nem a legprofibbnak tűnő szivárgás, amit valaha is láthattunk. Azonban úgy tűnik, hogy van némi bizonyíték arra, hogy ez az MS Paint-gyerekrajznak tűnő valami a tényleges dizájn valódi rekonstrukciója.

 

 

Nintendo Switch 2

 

 

Egy másik, Nate the Hate névre hallgató szivárogtató megerősítette, hogy a dizájn hasonlít ahhoz a tervhez, amelyet még szeptemberben küldtek neki a konzolhoz, amint az r/GamingLeaksAndRumours subredditen kiderült.

„Csak annyit tudok mondani, hogy a dokkoló vázlata dizájn/alak tekintetében hasonlít ahhoz, amit néhány héttel ezelőtt küldtek nekem…” – magyarázta Nate.

„Hogy ez a dizájn keringett-e a kínai fórumokon vagy sem, nem tudom; de az általános dizájn megegyezik azzal, amit szeptemberben küldtek nekem. Ismétlem, nem ellenőriztem a dizájnt semmilyen kapcsolattartóval/forrással ebben az időben.”

Nate the Hate a múltban viszonylag pontos volt néhány különböző Nintendo kiszivárgással. Így van rá esély, hogy ez a rajz a valódi Nintendo Switch 2 valódi reprodukciója. Nate azonban azt mondta, hogy „dolgozik az ellenőrzésén”, szóval, mint mindig, egyelőre ezt is érdemes lesz óvatosan kezelni.

Ez a szivárgás több más Nintendo Switch 2 információ után következik, amelyek az elmúlt héten kerültek fel az internetre. Beleértve azt a szivárgást is, amely szerint a NS2-t belsőleg „Nintendo Ounce” néven emlegetik.

Meg kell várnunk a Nintendo hivatalos bejelentését, hogy ellenőrizhessük ezeket a szivárgásokat. Az azonban bizonyos, hogy mindez nagy hype-ot generál a következő konzoljukkal kapcsolatban.

Forrás: Famiboards, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu