Squadron 42: kissé gyenge lábakon áll még a Cloud Imperium Games játéka! [VIDEO]

A Cloud Imperium Games (CIG) egyjátékos spinoffja megjelenési évet kapott, de ez sem tűnik olyan nagyon biztatónak még…

 

A CitizenCon 2024-en a CIG egy egyórás játékmenetes demót prezentált a Squadron 42-ből, ami egy egyjátékos cím lesz a Star Citizen világában. A bemutató nem volt tökéletes. Kiakadások, néhol bezuhanó frame rate… emiatt nem csoda, hogy még egy kis időnek el kell még telnie, mire a CIG kiadja, és ahogy a hétvégén írtuk, ez alátámasztja, amit Ton Henderson írt az Insider Gamingen: csak most érték el azt az állapotot, hogy a játék funkcióit tekintve elkészült, holott a CIG egy éve ezt állította… vagy inkább hazudta.

Chris Roberts, a CIG frontembere azt mondta, hogy a 2026-ra tervezett megjelenésű Squadron 42-t kb. 30-40 óra lesz végigjátszani. Az UEE (United Empire of Earth = a Föld egyesült császársága) kezdő pilótáját irányíthatjuk benne, akit a 42-es alakulathoz vezényeltek. A történet 2945-ben veszi kezdetét, amikor a Vanduul megrohanja a Vega II-t. Több neves sztár is felbukkan majd a játékban.

Gary Oldman (Ernst Bishop admirális), Mark Hamill (Steve „Old Man” Colton főhadnagy), Mark Strong (Thomas Wade kapitány), Sophie Wu (Po Cara „Web” Webster), John Rhys-Davies (Randall Graves), Liam Cunningham (Noah White kapitány), Jack Huston (Cal Mason), Ben Mendelsohn (Julian Wexler), Rhona Mitra (Kelly vezető tisztségviselő), Henry Cavill (Ryan Enright), Gillian Anderson (MacLaren kapitány), Sandi Roberts (Nayara „Pusher” Fell), Andy Serkis (Thul’Oquray), Ian Duncan (a játékos), Stephen Bisland (Eugene Morrow), Arkie Reece (Sigfried Behr), Daniel Ings (Graham Yury), Craig Fairbrass (Vat Tagaca), Polly Eachus (Evelyn Ishitaka), Art Campion (Brian „Weezy” Weiters), Gemma Whelan (Becca Farneway), Avin Shah (Grey őrmester), Jason Wong (Michael Shaw), Cristina Dohmen (hírolvasó) és Eleanor Tomlinson (Saic Rebecca Trejo) lettek megemlítve.

A Squadron 42 tehát valamikor 2026-ban fog megjelenni. És a pletykák szerint ezzel finanszírozná a CIG a Star Citizent. Hajjaj…

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu