Battlefall: State of Conflict: bemutatkozott a Command & Conquer legújabb szellemi örököse! [VIDEO]

A Battlefall: State of Conflict „retro” RTS egy poszt-apokaliptikus világ küzdelmeit mutatja be…

 

Nemrég már beszámoltunk a Fractured Alliance-ről, az egy szál fejlesztő műveként készülő Command & Conquer rajongói projektről, amely igencsak ígéretesnek tűnik. Ám korántsem ez az egyetlen olyan stratégiai játék, amely az ikonikus RTS szellemi örököseként kíván szolgálni. Ma a Battlefall: State of Conflict című játékot mutatjuk be nektek.

A Steam Next Festre trailerrel (lásd lent) és demóval érkező kaland izgalmas utazásra invitál egy széttört világ szívébe, ahol az emberiség maradványai a túlélésért küzdenek egy epikus harcban. A három nagyon különböző frakciót vezető gamerek egy magas oktánszámú stratégiai játékban találják magukat, ahol népességkorlátozás nélkül képezhetik ki erőiket, építhetik bázisaikat, tankjaikat és egyéb fegyvereiket, mindezt egy retró esztétikában, amely elég jól illik a játékmenethez. Ami azt illeti, a grafikáról nekem a Brigador jutott az eszembe, ami ugyan más műfaj, de hasonlóan őrült akciót láthatunk ott is.

 

Három frakcióval és három végigjátszható kampánnyal érkezik a Battlefall

 

Az RTS lehetővé teszi, hogy válasszunk az Emberiség (a rend és a civilizáció utolsó bástyája, amely a legújabb technológiai vívmányokat alkalmazza), a Scrappers (egy anarchista csoport, amelyet a poszt-apokaliptikus sugárzás okozta őrület vezérel) és a SEL (szintetikus életformák, amelyek az Emberiség kétségbeesett próbálkozásaiból születtek, hogy visszaszerezzék az irányítást) között. Mindegyik oldalnak van egy történetvezérelt kampánya, amely azt ígéri, hogy mesél nekünk a küzdelmeikről, áldozataikról és törekvéseikről.

A Battlefall: State of Conflict azonban sokkal több lesz, mint a kampánya.

A játékban számos játékmódot élvezhetünk, többek között lehetőségünk lesz offline, illetve online skirmishre más ellenfelekkel, kooperatív kampányokra, valamint kapunk egy rengeteg lehetőséget kínáló szerkesztőt is.

A Battlefall: State of Conflictet a Kyoto Video Game Concern fejleszti a MicroProse Software kiadóval, amely néhány hónapja az Empire Earth által ihletett Empire Eternal bejelentésével is meglepett minket. Talán eljött az idő, hogy újra felidézzük a régmúlt nagy RTS játékait…

Forrás: Steam, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu