Dawnwalker: kiadóra lelt az ex-CDPR-csapat sötét fantasy akció-RPG-je!

Eddig nem volt ismert, hogy a Rebel Wolves játékát ki fogja majd kiadni, de a lengyel fejlesztőknek most már kiadójuk is van a projektjükre.

 

A lázadó farkasok a CD Projekt RED-ből szakadtak ki, úgyhogy az akció-RPG-k tekintetében bőven van tapasztalatuk (elég csak annyit mondanunk, hogy Vaják), és mivel a Dawnwalker egy sötét fantasy akció-RPG lesz, nem lesz annyira eltérő hangnemű attól, amit a The Witcher első három részében láthattunk. A Dawnwalkerről már most közölte a kiadó, a Bandai Namco, hogy nem csak digitálisan, hanem lemezesen is elérhetővé fogja tenni a játékot! Az még kérdéses, hogy mikor jelenik meg, így a célplatformok kapcsán is csak találgatni tudunk.

„A Rebel Wolves egy új stúdió, amely szilárd alapokra épül: a tapasztalat és a friss energia kombinációjára. A Bandai Namco Entertainment Europe, amely a szerepjáték műfaj iránti elkötelezettségéről és az új [szellemi tulajdonok] iránti elkötelezettségéről ismert cég, tökéletesen illeszkedik a farkasfalkainkhoz. Nemcsak az értékeinket osztja, de a narratív irányultságú szerepjátékok kiadásában elért eredményei is önmagukért beszélnek. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk velük, hogy a Dawnwalker-saga első fejezetét világszerte eljuttassuk a játékosokhoz,” írta a sajtóközleményben Tomasz Tinc, a Rebel Wolves vezető kiadóigazgatója.

„Ez egy újabb kulcsfontosságú mérföldkő a nyugati piacra irányuló tartalomfejlesztési stratégiánkban. Erősségeinket egyesítve a stúdió első játékát világszerte elérhetővé tesszük a közönség számára. Izgatottan várjuk a Rebel Wolves által létrehozott univerzumot, köszönhetően a rendkívül tehetséges fejlesztőcsapatnak, ami egy nagyszerű kiegészítést eredményez a portfóliónkhoz,” tette hozzá Alberto Gonzalez, a Bandai Namco Entertainment Europe üzleti fejlesztésért felelős alelnöke.

A Dawnwalker narratívával és sandbox elemekkel is rendelkezni fog. Egy AAA akció-RPG-ről van szó, ami a középkori Európában fog játszódni. Az Unreal Engine 5-tel készülő játékról „a következő hónapok” során fognak több részletet elárulni, ami kb. annyit takar, hogy a decemberi The Game Awardson nagy esély lesz arra, hogy fel fog bukkanni majd.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu