Nagyot megy az új Delta Force demója a Steamen – előbb érkezhet, mint vártuk?! [VIDEO]

A Delta Force első, „Genesis” címet viselő évada még az év vége előtt megérkezhet…

 

 

Örömmel látjuk, hogy a Steam Next Fest sok fejlesztő számára fontos esemény, és tény, hogy minden alkalommal akadnak egyértelmű favoritok. A legutóbbi rendezvényen a platform egyik legnépszerűbb játéka a Delta Force (korábbi nevén Hawk Ops) nevű katonai lövöldözős játék volt. A Valve API-ja közel 40 000 egyidejű játékos aktivitásával érte el csúcspontját, és úgy tűnik, méltó versenytársa lesz a Battlefieldhez hasonló játékoknak.

Olyannyira, hogy fejlesztői úgy döntöttek, hogy a lehető leghamarabbi dátumra hozzák előre termékük megjelenését!

Eddig a Delta Force-ot valamikor 2025-ben, egy pontosan még meg nem határozott időpontra vártuk. Azonban a Team Jade egy játékon belüli bejelentésen keresztül közzétette, hogy már december 5-én kiadják a játékot; mindössze néhány nappal a Game Awards megrendezése előtt.

 

A Delta Force nyílt bétája

 

Az üzenet szerint a dátumváltás annak köszönhető, hogy a fejlesztőcsapat a vártnál gyorsabban halad. A kíváncsi tesztelőktől kapott visszajelzések általában nagyon pozitívak. Az alig több mint egy hónap múlva debütáló verzió a korábbi „korai hozzáférés” helyett „globális nyílt bétának” minősül majd – a terminológia napról napra homályosabb – , és megfelel majd „a Delta Force kezdeti kiadásának”.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi tesztektől eltérően végre folyamatos lesz az előrehaladás, és a tartalom a várható szolgáltatási rutinok szerint funkcionál majd. Sőt, az egészet rögtön az első évaddal indítják, amelyet Genesisnek neveztek el. Az üzenet kötelezettségvállalással zárul: az elkövetkező napokban új módokkal, tartalmakkal és fejlesztésekkel jelentkeznek a készítők.

Addig is tekintsétek meg a Delta Force új cinematic trailerét alább!

Forrás: YouTube, Steam Charts

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu