Frissült a PS5: itt vannak a legújabb funkciók a legújabb firmware-ben!

A PlayStation nem hagyja abba a fejlesztést, hiszen a PS5 már közel négy éve van a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy a konzol támogatása véget érne. Az évek során számos firmware-frissítés érkezett, amelyek célja a felhasználói élmény tökéletesítése, legyen szó használhatóságról vagy rendszer teljesítményéről. Most a japán vállalat kiadott egy új javítást, amely a konzolt a 24.07-10.20.00 verzióra emeli.

 

A hivatalos patch leírás szerint az új firmware apró változást hoz az Aktivitási Kártyák funkciójában; ez a szolgáltatás lehetővé teszi a játékosoknak, hogy nyomon kövessék a trófeákat, kihívásokat, és egyéb részleteket a játékon belüli előrehaladás alapján. Pontosabban, mostantól a Sony új funkciója révén könnyen követhetjük az egyes feladatok állapotát: „Az aktivitások most már Folyamatban, Nem elkezdett vagy Befejezett státuszokban jelennek meg, az előrehaladás függvényében. Az esetleges spoilerek továbbra is el lesznek rejtve.”

Ezen kívül, ahogy minden PlayStation 5 firmware frissítés esetén, most is stabilitási és teljesítményjavításokat kapott a rendszer a 24.07-10.20.00 verzióval. Végül érdemes megemlíteni, hogy a Sony egyes képernyők üzeneteit és használhatóságát is finomította. Összességében ezek a változtatások a felhasználói élmény további javítását szolgálják.

 

PlayStation új sci-fi játékon dolgozik

 

Az elmúlt órákban megerősítették a Bungie-nál végrehajtott átszervezést, melynek során 155 alkalmazottat helyeztek át a Sony Interactive Entertainment-hez. Ez a közös erőfeszítés célja a két cég kreatív és technikai csapatainak erősítése. Az átszervezés során fény derült egy új, sci-fi multiplayer játék fejlesztésére, amely a PlayStation kínálatát kívánja bővíteni a szolgáltatásként nyújtott játékok terén. Végső soron a Sony célja, hogy a Destiny 2 fejlesztőinek segítségével erősítse meg pozícióját ezen a területen.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu