No Man’s Sky: a kozmikus horror irányába mozdul el a gigantikus sci-fi kaland?! [VIDEO]

A No Man’s Sky legújabb, 16. „expedíciója”, a The Cursed egy új űrhorror-kalanddal gazdagítja a túlélőjáték élményét…

 

 

A Hello Games számtalan frissítéssel rukkolt mát elő a No Man’s Sky-hoz. Hatalmas erőfeszítései egy gigantikus univerzumot formáltak, ahol ellenséges bolygókból, mindenféle lényekből és különféle elfoglaltságokból sincs hiány. Most, hogy megünnepeljék, hogy Halloween már itt van a sarkon, a fejlesztőcsapat egy új frissítést mutatott be, amely nagy hangsúlyt fektet a kozmikus horrorra: ez a The Cursed.

A sci-fi cím 16. expedíciójaként kiadott The Cursed célja, hogy a játékosokat egy alkonyi birodalomba vigye, ahol különös látomások és más dimenziókból érkező hangok közepette kell túlélniük. A hivatalos honlapon megosztott leírás és az előzetes (lásd lent) szerint ebben az új univerzumban a dimenziók közötti határok nagyon gyengék. Így az utazóknak úgy kell majd megoldaniuk, hogy ne tűnjenek el a létezés színéről, hogy szemmel tartják az Anomaly Suppressor állapotát, ami az exo-kosztüm kiegészítő funkciója.

Az expedíció két hétig tart majd, és a lentebb részletezett jutalmakkal kecsegtet.

Ahogy azt el tudod képzelni, egy ilyen kaland olyan lényeket hoz magával, amelyek nagyon különböznek a No Man’s Skyban eddig látottaktól. Sőt, a Hello Games külön kiemeli a Spectral Anomalies megjelenését a címben. Ezek a szellemszerű lények képesek a valóságok határai között utazni, és csupán megfigyelik a játékos mozgását a The Cursed expedíción keresztül. Ha azonban a felhasználó Anomaly Suppressorja meggyengül, ezek a figurák ellenségesen kezdenek viselkedni…

 

Cthulhu-stílusú sisak és űrhajó a No Man’s Sky-expedíció jutalmai között

 

A No Man’s Sky 16. expedícióját teljesítő játékosok számos jutalmat kapnak, amennyiben érdemesnek bizonyulnak rá. Külön említést érdemel itt egy Cthulhu-stílusú sisak (nem teljesen azonos H.P. Lovecraft teremtményével, de a hasonlóság tagadhatatlan) és egy Boundary Herald, klasszikus UFO-jellegű űrhajó. Ezen kívül érdemes megjegyezni, hogy a játékosok egy biolumineszkáló és kissé képlékenynek tűnő hátast is kapnak majd.

Mindezt, ahogy a No Man’s Sky frissítéseknél megszokott, dekoratív poszterek, a The Cursed tartalmához kapcsolódó tematikus darabok és egy különleges jetpack egészíti ki. Azoknak, akik szeretik a játékot, nehéz lesz ellenállniuk a Hello Games meghívására, hogy a Halloweent kozmikus horror környezetben töltsék…

Forrás: Nomanssky.com, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu