Tizenhat éve készül, de végre van előrelépés: jó hírek érkeztek a Beyond Good and Evil 2-ről!

A Beyond Good and Evil 2 fejlesztése minden idők egyik leghosszabb projektje, de az Ubisoft még mindig nem adta fel, és most végre van előrelépés a játék kapcsán. Bár a Ubisoft Montpellier játéka elveszítette a producerét, új vezetőség lépett a helyére, és a fejlesztés folytatódik.

 

A játékot először 2017. június 12-én mutatták be az E3 rendezvényen, és hatalmas ovációval fogadták. Azóta azonban számos tragédia és késés sújtotta a fejlesztést. A játék eredeti kreatív igazgatója, Emile Morel, elhunyt, és a Rayman alkotója, Michel Ancel is távozott a projekttől a „toxikus vezetés” vádjai miatt. Most pedig újabb kulcsfigurát veszített el a csapat, Guillaume Brunier, a játék producere is távozott, helyére viszont Francis Coldeboeuf érkezett, aki többek között a Far Cry 6 fejlesztését is irányította.

Az Ubisoft nyilatkozata szerint Coldeboeuf nem új a projektben, mivel már korábban is részt vett a munkálatokban, így jól ismeri a fejlesztés részleteit.

 

Pozitív belső visszajelzések a Beyond Good and Evil 2 kapcsán

 

Minden nehézség ellenére biztató jelek érkeztek a fejlesztés előrehaladásáról. Belső források szerint a projekt nemrég átlépett egy fontos mérföldkövet, és az Ubisoft felső vezetése pozitív visszajelzéseket adott a játékról. Bár egyelőre nem tudni, hogy a fejlesztés milyen fázisban tart, bármilyen jó hír üdvözlendő.

Az új vezetői struktúrának és a belső támogatásnak köszönhetően a Beyond Good and Evil rajongói reménykedhetnek, hogy a folytatás, amely még a Duke Nukem Forever-nél is hosszabb fejlesztési idővel rendelkezik, végre napvilágot lát.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu