Croc: Legend of the Gobbos remaster: meglepő exkluzivitást választott az Argonaut! [VIDEO]

Az augusztus végén váratlanul feltámasztott Argonaut Games bejelentette, hogy az első projektjük mikre fog majd megjelenni, és van itt egy kis meglepetés.

 

Valahol számítottunk arra, hogy a konzolok tekintetében senki sem marad ki, így a PlayStation 5, az Xbox Series, a PlayStation 4, az Xbox One, illetve a Nintendo Switch is megkapja a játékot. Az exkluzivitásról még nem esett szó: nem, nem az Epic Games Store-ral paktált le az Argonaut, hanem a GOG-gal! Ez viszont nem hülyeség, hiszen így a CD Projekt platformján ha megvásároljuk a remasterelt kiadást, az eredeti Croc: Legend of the Gobbos is ingyenesen a miénk lesz.

„A Croc remaster célja, hogy a játékosok fantáziáját újra felcsigázza a továbbfejlesztett HD grafikával, a modern, frissített vezérléssel és a hiteles játékélménnyel, amely visszarepíti a játékosokat a játék aranykorába. A Croc: Legend of the Gobbos egyszerre nosztalgikus visszatérés a retrojátékosok számára és izgalmas új kaland az első alkalommal játszók számára. Elköteleztük magunkat annak, hogy ezt a remastert a lehető legszélesebb közönséghez juttassuk el, hogy a PlayStation, Nintendo Switch, Xbox és PC rajongók a GOG-on megtapasztalhassák a Croc varázsát és élvezetét,” írta a sajtóközleményben Jez San, az Argonaut Games alapítója.

„A Croc képviseli küldetésünk (a játék örökségének megőrzése és ünneplése) szívét. Azzal, hogy egy csomagban kínáljuk a klasszikus és a felújított változatot is, és minden játékunkat DRM-mentesen tartjuk, biztosítjuk, hogy a játékosok ne csak a varázslatot éljék át újra, hanem a tulajdonlás valódi érzését is. Mi vagyunk a legjobb helyszín azon játékosok számára, akik időtlen klasszikusokat szeretnének megtapasztalni úgy, ahogyan azokat játszani akarták, és nem is lehetnénk boldogabbak, hogy a Croc is részese lehet ennek a kalandnak,” tette hozzá Bartosz Kwietniewski, a GOG üzletfejlesztési vezetője.

A Croc: Legend of the Gobbos remaster valamikor idén fog elvileg megjelenni (PlayStation 5, Xbox Series, PC (GOG), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch). De ahogy a The Thing: Remasterednél írtuk, így itt is: nincs olyan sok már vissza az évből!

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu