Nicole Kidmannek szüneteltetnie kellett a „Babygirl” szexjeleneteik forgatását az orgazmusainak ábrázolása miatt

MOZI HÍREK – Nicole Kidman annyira kiégett a Babygirl szexjeleneteitől, hogy meg kellett szakítania a forgatást…

 

 

Nicole Kidman legújabb projektje csak december 25-én kerül a mozikba, de a Babygirl már most magára vonta a figyelmet a film híresen perverz tartalma miatt. Kidman azonban elárulta, hogy a Babygirl sok-sok szexjelenetének forgatása gyakran megterhelő volt a sztár számára. Ez hihetetlenül sebezhető pillanatokhoz vezetett, amikor Kidmannek szüneteltetnie kellett a forgatást, és úgy érezte, nem akarja, hogy többé megérintsék.

A Játsszunk gyilkosost! (Bodies Bodies Bodies) rendezőjének, Halina Rejinnek a határokat feszegető erotikus thrillerében Kidman egy befolyásos vezérigazgatót alakít, aki viszonyt kezd egy fiatal gyakornokkal, akit Harris Dickinson alakít. Kapcsolatuk azonban korántsem egészséges – Kidman karaktere úgy talál feloldozást munkamániás életmódja alól, hogy hagyja magát teljesen uralni a hálószobában. Bár Kidmantől nem idegenek a pikáns alakítások – egyik korábbi filmje, az 1999-es Tágra zárt szemek (Eyes Wide Shut), amelyben akkori férje, Tom Cruise mellett játszott, híres egy hatalmas szexjelenetről, amelyben több ember is részt vett -, bevallotta, hogy a Babygirl intenzitása néha túl sok volt neki. A The Sun szerint Kidman így nyilatkozott: „Voltak olyan forgatások, amikor azt mondtam (…) >>Ne gyere a közelembe. Utálom ezt csinálni. Nem érdekel, ha soha többé nem érnek hozzám az életben<<.”

„De engem is felizgatott. Egyfajta hipnotizáltságot is éreztem.”

Az alakítások kimerítő jellege ellenére Kidman úgy tűnik, nem bánta meg a Babygirlnel kapcsolatos kísérletezést. A filmet egy nő rendezte – ami fontos kontrasztot jelent Kidman első, pikáns szerepével, amely az ikonikus Stanley Kubrick utolsó filmje volt. „Nem hiszem, hogy képes lettem volna rá, hogy egy férfival dolgozzak” – vallotta Kidman a Babygirl erotikus jeleneteivel kapcsolatban. „Valójában azt hiszem, csak vele [Halina Rejinnel – a szerk.] tudtam volna ezt megcsinálni, mert mi ketten leültünk és beszélgettünk. Annyi mindenről beszéltünk és beszélgetünk, ami annyira titokzatos és sebezhető – de biztonságos”.

 

 

Nicole Kidman

 

 

Mit jelent a Babygirl Nicole Kidman karrierje számára?

 

A filmiparban több mint 40 év után is hatalmas névként, Kidman minden bizonnyal megengedheti magának, hogy kockáztasson a karrierjével kapcsolatban. Bár a Babygirl érzékisége nem feltétlenül újdonság Kidman repertoárjában, a film által megkövetelt sebezhetőség eddig ismeretlen terület volt. Ám lehet, hogy ez lesz Kidman új normája. A forgatás során tapasztalt belső akadályok ellenére Kidman ismét utalt annak fontosságára, hogy egy nő állt a film élén: „Mivel Halina [Reijn] kezében voltam, tudtam, hogy nem fog kihasználni engem. Nem éreztem, hogy kizsákmányolnak. Nagyon is a részének éreztem magam.” Mivel ennyi dicséretet kapott Rejin munkája és a kényelem, amit Kidman a forgatáson érzett, valószínűnek tűnik, hogy több női rendezőt és filmkészítőt fog keresni a jövőbeni projektekben. Különösen, ha ezek a projektek a képernyőn intimitást tartalmaznak.

Kidman pozíciójából fakadó kiváltsága, hogy válogathat a projektjeiben. Tekintettel a közelgő filmekre, úgy tűnik, már most igyekszik nem csak női rendezőkkel, hanem színésznőkkel is körülvenni magát. A Kidman számára készülő újdonságok között szerepel a Scarpetta – Patricia Cornwell írónő bestseller-sorozatának két évadot felölelő adaptációja, Liz Sarnoff rendezésében és Jamie Lee Curtis társszereplésével -, valamint a népszerű romantikus fantasy, az Átkozott boszorkák (Practical Magic) folytatása, amelyben Kidman és Sandra Bullock is visszatér eredeti szerepébe.

Forrás: The Sun

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu