Projekt Z: Beyond Order: négyen a zombihorda ellen [VIDEO]

A 314 Arts és a Maximum Entertainment kitűzte, hogy a zombijátékok armadájába mikor kiván belépni a játékával, amiben az a bizonyos Z betű is felvázolja, mit kínál.

 

Tapasztaljuk meg az élőhalottakkal való küzdelem intenzív akcióját ebben az izgalmas belső nézetes zombis lövöldözős játékban, amely erőteljes karakterfejlődéssel és kiterjedt fegyver testreszabással rendelkezik. A második világháború körül játszódó, gyors tempójú küldetéseken vehetünk részt, vagy fedezzük fel a félelmetes szigetet a Free Roam módban a négy túlélő egyikeként, akik mindegyike egyedi képességekkel és szereppel rendelkezik a négyjátékos kooperatív játékban. Lőjjünk, fosztogassunk, craftoljunk és maradjunk életben.

Játsszunk a négy karakter egyikeként, akik mindegyike saját különleges képességekkel, pusztító fegyverekkel és különálló szereppel rendelkezik a kooperatív játékban. Fejlesszük a karaktereket az egyénre szabott skillfákon, hogy ezekből a túlélőkből ádáz zombigyilkosok váljanak. Építsük meg és szabjuk testre a fegyverek sokaságát, hogy a zombikat rothadó húsdarabokká marcangoljunk. Szedjünk össze készleteket és tervrajzokat, hogy a rejtekhely munkapadjá fejleszthessük a fegyvereket és a közelharci fegyvereket, hogy a legjobban illeszkedjenek a játékstílusunkhoz. Használjunk fegyvermódosítókat, hogy még erősebbé tegyük a lőfegyvereket.

Miután befejeztünk egy pályát, merülj el a Free Roam módban, hogy tovább folytathatjuk a titkozatos sziget fefedezését, hogy megküzdjünk a félelmetes zombikkal, zsákmányt és tervrajzokat találjunk vagy mellékküldetéseket teljesítsünk. Csatlakozzunk más túlélőkhöz egy izgalmas online kooperatív módban, hogy akár négyen játszhassunk együtt. Vállaljunk küldetéseket, harcoljunk az élőholtak hordáival, és gyűjtsünk együtt nyersanyagokat és tervrajzokat. A tervrajzok készítési rendszere a Projekt Z lényege, és szinte minden más játékmechanikát befolyásol. A tervrajzok szükségesek a fegyverek, boltok, építmények, felszerelések és még sok minden más építéséhez.

Keressünk menedéket a sziget halálos ellenségei elől a túlélők titkos rejtekhelye felé tartva. Innen fejleszthetjük a karaktereket, készíthetünk és tuningolhatunk fegyvereket, mellékküldetéseket vállalhatunk, és boltokat építhetünk, hogy tárgyakat vásárolhassunk és adhassunk el. Fejlesszük ezeket a boltokat, hogy még jobb felszereléseket és fegyvereket érhessünk. Építmények és egyéb kozmetikai tárgyak építésével alakítsik otthonossá a rejtekhelyet. Éljünk túl egy napot a szigeten úgy, hogy fosztogatjuk a sziget értékes erőforrásait fegyverekért, orvosi felszerelésekért, lőszerekért, tervrajzokért és még sok másért. Adjuk el a zsákmányolt tárgyakat a boltokban, vagy tegyük magunkra azokat. Győződjünk meg róla, hogy a zsákmányszerzés után biztonságosan visszatérünk a rejtekhelyre, mert a tárgyak halál esetén elvesznek.

A Projekt Z: Beyond Order tavasszal jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu