The Thing: Remastered: 2002-ből 2024-be a Nightdive segítségével [VIDEO]

Eddig a Nightdive Studios nem nagyon mutatott játékmenetet a 2002-es játék modernizált változatából, de végül ezt a hiányosságot is bepótolta.

 

A The Thing: Remastered eredetijét a Universal Pictures és John Carpenter filmrendező műfajmeghatározó 1982-es filmje, a The Thing ihletett. A Nightdive Studios a saját fejlesztésű KEX Engine segítségével a modern kornak megfelelően frissítette fel ezt a rémisztő klasszikust, hogy a jelenlegi generációs játékeszközökön akár 4K felbontásban, 120 FPS frame rate-en játszhassuk. A stúdió kézzel készítette el a karaktermodellek, textúrák és animációk javításait, a fejlett 3D-s renderelést pedig a frissített világítás és a hangulati effektek megvalósításával egy izgalmas és undorítóan részletes remasterért, amely a modern közönség számára újraéleszti az izgalmas játékot.

A fagyos sarkvidéki tundrán egy titokzatos alakváltó idegen kiirtotta az amerikai Outpost #31 kutatóintézet legénységét. A The Thing: Remasteredben a játékosok J.F. Blake kapitány bőrébe bújnak, aki az Egyesült Államok hadsereg különleges mentőcsapatának vezetője, akit az eredeti The Thing-filmben történt vérfagyasztó események kivizsgálására küldtek. Az elemek csapdájába esve és egy szörnyű lény fertőzésének veszélye által fenyegetve Blake-nek össze kell tartania csapatát a túlélés érdekében, elnyerve bizalmukat és biztosítva, hogy félelmük és paranoiájuk ne vegyen erőt rajtuk vagy Blake-en.

Folytassuk a The Thing történetét, és nézzünk szembe a félelmetes szörnyekkel, a pókoktól kezdve a pókfejeken és emberszerű járkálókon át a gigantikus, több csápos bossokig. Adjunk utasítást egy legfeljebb négy NPC-ből álló osztagot a Soldier, Medic és Engineer (katona, orvos, mérnök) karakterosztályokból a játék 11 ijesztő pályáján keresztül. Lehet, hogy valaki a csapatunkból nem az, akinek látszik. Az alakváltó idegen egy utánzatban rejtőzik, ezért legyünk résen. Szerezzük meg osztagunk tagjainak bizalmát, és csökkentsük a félelem szintjét, nehogy dacossá váljanak, vagy ami még rosszabb, paranoiába essenek. Frissített modellek, textúrák és a Nightdive által kézzel készített animációk, valamint továbbfejlesztett világítás és hangulati effektek taláhatóak a remasterben, amit akár 4K-n, 120 FPS-sel is játszhatunk platformtól függően (PC, PlayStation 5, Xbox Series). Trófeák/achievementek is lesznek PC-n (Steam), illetve PlayStation és Xbox konzolokon.

A The Thing: Remastered valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, GOG), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Nincs sok már vissza az évből…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu