Mégis Tom Hardy lehet a következő James Bond?! A potenciális rendező neve is felröppent

MOZI HÍREK – A Venom 3 rendezője reagált a pletykákra, miszerint ő lehet a következő James Bond-film rendezője, amelyben Tom Hardy játszaná a címszereplőt…

 

 

Az eddig inkább forgatókönyvíróként ismert Kelly Marcel ebben a hónapban debütál rendezőként a Venom: Az utolsó menet című filmmel. Marcelről nemrég azt pletykálták, hogy rajta van azon rendezők listáján, akiket a következő James Bond-film rendezésére szemeltek ki. Most a THR-nek nyilatkozva elárulta, hogy igazak-e ezek a pletykák. Illetve, hogy hogyan csempészhetett bele titokban néhány 007-es utalást a legújabb Venom-filmbe…

„(Nevet.) Igen, ez egy rendkívüli lista. Megdöbbentem. Soha nem volt még női Bond-rendező, és persze, amikor ilyesmit látsz, az hihetetlenül hízelgő. Szóval hálás vagyok, hogy ezek mellett a briliáns, briliáns rendezők mellett említenek.”

Természetesen a Venom sztárja, Tom Hardy már régóta a rajongók egyik kedvence James Bond szerepére.

Amíg várjuk a hivatalos bejelentést, hogy melyik színészt választják az ikonikus kém szerepére, addig a Venom 3-ban Hardy a szmokingba bújva egy Bond-szerű figurát alakít bizonyos jelenetekben. Ebből egyesek rögtön arra következtettek, hogy a jelenet utal a kedvelt színész következő szerepére… szóval, Marcel célzott valamire?

„(Nevet.) Hát, mindig is voltak ezek a pletykák arról, hogy ő játssza James Bondot, szóval lehet, hogy azt mutattam meg, hogyan nézhet ki Tom Hardy James Bondja.”

 

A Venom sztárja, Tom Hardy már régóta James Bond-kedvenc

 

Tom Hardy már jó ideje a bukmékerek egyik favoritja James Bond szerepére. Ugyanakkor sajnos nem túl valószínű, hogy az Oscar-jelölt színész valaha is megkapja ezt az ikonikus karaktert. A rajongóknak mégis van okuk izgatottnak lenni. A további favoritok között olyanok szerepelnek, mint a Kraven, a vadász címszereplője, Aaron Taylor-Johnson, a Gladiátor 2 színésze, Paul Mescal, és a Fehér hó (Snowfall) sztárja, Damson Idris. Az új kutatások azonban az első számú helyet egy régi kedvencnek adják: Az acélember Supermanje és a The Witcher Geraltjának megformálója, Henry Cavill most „a Google-keresések, cikkek, cikkek elkötelezettsége és Reddit-megemlítések alapján 31 potenciális színész között” vezeti a listát, és ezzel erős esélyesnek számít.

Ami pedig azt illeti, hogy ki fogja levezényelni a rebootot, az Eon a hírek szerint már tárgyal a potenciális rendezőkkel. Kelly Marcel mellett az Oscar-díjas Edward Berger (Nyugaton a helyzet változatlan), az ausztrál David Michôd, Bart Layton és Yann Demange is szerepel a listán.

Kelly Marcel rendezésében a Venom: Az utolsó menet főszerepében Tom Hardy alakítja Eddie Brock/Venomot Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach és Stephen Graham oldalán.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu