A World of Warcraft rajongói felháborodtak egy hátas miatt, ami többe kerül, mint egy AAA játék!

A játékosoknak 90 dollárt kell fizetniük a Trader’s Gilded Brutosaur hátasért, annak ellenére, hogy az eredeti változat 475 dollárba került

 

A Blizzard ünnepli a World of Warcraftot. Az ikonikus MMORPG a 20. évfordulóját ünnepli különböző tevékenységekkel, új teljesítendő dungeonökkel és új kozmetikai elemekkel. Azonban újabb vita robbant ki egy hátas visszatérése miatt, amely többe kerül, mint egy AAA kategóriás játék. Ez a Trader’s Gilded Brutosaur, amely az in-game boltban körülbelül 90 dollárért kapható.

Mi olyan különleges ebben a hátasban?

 

Amellett, hogy nagyobb, mint amit általában megszoktunk az MMORPG-ben, a Trader’s Gilded Brutosaur különlegessége, hogy két NPC-t is tud szállítani; más szóval, a játékos két további kereskedővel tud utazni, ami nagyon hasznos, ha bárhol szeretne tárgyakat vásárolni vagy fegyvert javítani. Azonban, ahogy azt a GamesRadar+ kezdetben jelezte, a közösség úgy véli, hogy ennek a kozmetikai elemnek a jellemzői nem indokolják a kiadást.

És a legfurcsább az egészben az, hogy ez nem az első alkalom, hogy a Trader’s Gilded Brutosaur megjelent a World of Warcraftban. Ez a hátas már hat évvel ezelőtt is jelentős felháborodást keltett, amikor először bemutatták „Reins of the Mighty Caravan Brutosaur” néven – egy nagyobb, kissé eltérő stílusú változat, amely szintén két NPC-t tudott szállítani. A fő különbség az, hogy az eredeti változat 475 dollárba került. A közösség tisztában van vele, hogy a Blizzard jelentősen csökkentette ennek a kiváltságnak az árát az új 90 dolláros javaslattal, de még mindig felháborítóan drágának tartják.

 

A Trader’s Gilded Brutosaur hatalmas sikert arat

 

A World of Warcraftban egy nagyon gyakori jelenség figyelhető meg ezzel az új vitával: egyrészt vannak játékosok, akik kritizálják a Blizzardot a hátas költsége miatt, másrészt sok rajongó már kifizette a szükséges összeget, hogy megszerezze azt. Valójában rahuonn nevű felhasználó megosztott egy képet Redditen, amelyen egy Trader’s Gilded Brutosaurokkal teli tér látható; ez arra utal, hogy annak ellenére, hogy drága, egyre népszerűbb termék.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu