Borderlands 4: egy halálos beteg utolsó kívánsága is teljesülhet!

A Gearbox és a Take-Two talán meg fogja valósítani azt a kívánságot, amit egy 37 éves hardcore Borderlands-rajongó kért tőlük a Borderlands 4 terén.

 

Caleb McAlpine-ról van szó, akit nemrég diagnosztizáltak rákkal, annak is az utolsó, negyedik fázisával. A Redditen azt kérdezte, hogy van-e mód a Borderlands 3 subredditjén keresztül kapcsolatba lépni a Gearbox-szal, ugyanis kb. 7-12 hónapja van hátra (és ha a kemoterápia működik, akkor is csak két éve van a legjobb esetben), és ennek kapcsán szeretné, ha valahogy kipróbálhatná a Borderlands 4-et a halála előtt.

Don’t know if this is possible
byu/Cjmac87 inborderlands3

Néhány órával később Randy Pitchford, a Gearbox vezetője a Twitteren közölte, hogy megmutatták neki McAlpine posztját, és már emailben kommunikálnak, hogy lássák, van-e mód a kérése teljesítésére. McAlpine most a GoFundMe-n gyűjt pénzt az orvosi kezeléseire. Egy órára van a legközelebbi rákkezeléssel kapcsolatos központ és ennek üzemanyag-költségeit is így finanszírozná, mint ahogy az élelmiszert is, amit a szigorú folyadékközpontú diétája során fogyasztana. A 9 ezer dollárbó már több mint 7 ezer dollár összejött neki.

A Borderlands 4-ről hivatalosan még nem sokat tudni, ugyanis egy rövid teaser videóval intézte el az azóta már a Take-Two alá tartozó Gearbox a bejelentését. Valószínűleg decemberben, a The Game Awardson fognak többet megmutatni a játékból. A Gearbox mindenesetre igyekszik az ilyen kéréseket tiszteletben tartani, ugyanis korábban is volt már ehhez hasonló példa.

2019-ben, egy szintén halálos rákbetegséggel küzdő. akkor 26 éves rajongónak biztosított a stúdió egy egyedi példányt a Borderlands 3-bóll. Ebben átnevezhette a saját fegyverét a játékban a Trevonatorra. Ezt megelőzőleg pedig 2011-ben kérte az első rész egyik elhunyt rajongójának barátja a stúdiótól, hogy Claptrap, a rajongó kedvenc karaktere emlékezzen meg róla. Ez meg is történt, és elneveztek egy NPC-t is a rajongóról, így ha a Borderlands 2-ben összefutottunk Michael Mamarillel, akkor róla van szó.

Úgyhogy ezúttal is valószínűleg teljesülni fog a kérés.

Forrás: PCGamer, GoFundMe

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu