Sniper Ghost Warrior 3 – Huszonnégy percnyi játékmenet! [VIDEO]

Bár idáig csak zárt ajtók mögött láthatta néhány újságíró és szakmabeli eme prezentációt, a CI Games úgy döntött, hogy közzéteszi a Sniper Ghost Warrior 3 prezentációját. A videót a CI Games vezető narratívadizájnere, Jess Lebow kommentálja. A videó egy picit halk sajnos, úgyhogy érdemes egy kis hangerőt adni a gépezetre!

A CI Games amúgy az E3 után már gőzerővel készül a Gamescomra, mivel a lengyel csapatnak egyrészt ez közel van, másrészt pedig ott is ki fogják állítani a Sniper Ghost Warrior 3-at, mégpedig egy teljesen új demóval, amit ott már a közönség is kipróbálhat. A franchise amúgy a CI Games eddigi legsikeresebbjének tekinthető, hiszen eddig öt és fél millió példányt értékesítettek az első két részből összesen – a harmadik rész, amely már az első teljesen AAA címnek tekinthető, igyekszik ezt a sikert tovább vinni. A prezentáció alapján ki is mondhatjuk: van rá esélyük bőven, hiszen ki ne szeretne egy nyílt világban mesterlövészkedni?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)