PlayStation Plus: Végre a játékosok szava is számítani fog!

A PlayStation Plus szolgáltatás két dolog miatt jó, ha elő van fizetve: egyrészt enélkül PlayStation 4-en nincsen lehetőségünk multiplayerezni, másrészt pedig a pénzünkért cserébe havonta néhány ingyen játékot tölthetünk le PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára egyaránt. Na, utóbbival kapcsolatban tűnik úgy, hogy a Sony igyekszik a játékosok szavára is hallgatni, ugyanis változtatásokra számíthatunk…

Három opció közül választhatunk egyet. Amelyik játék a legtöbb szavazatot kapja, az lesz a következő hónapban az egyik ingyenes játék a Plus előfizetői részére. Bár tény, hogy nem lesz minden hónapban a Vote to Play névre hallgató lehetőség elérhető, de többször is a mi szavazatunk is számítani fog.

Mi lesz a másik két játék sorsa? Ezeket akciós áron vehetik majd meg a PlayStation Plus előfizetői. A poén az, hogy ezt a Sony még be sem jelentette, úgyhogy kiszivárgásnak lehetünk megint tanúi. Ebből adódóan pedig nem tudjuk még, hogy mikor indulhat eme szolgáltatás, de esélyes, hogy a Gamescomon, vagy a Paris Game Weeken elmondják, hogy szeptember felé indulhat el a Vote to Play. Remek lehetőségnek tartjuk ezt a Sony részéről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)