Jövő héten érkezik az Assassin’s Creed Valhalla 1.6.1-es frissítése

A Ubisoft bejelentette az Assassin’s Creed Valhalla következő nagy tartalmi frissítésének hivatalos megjelenési dátumát, amely egy új tevékenységet és eseményt tartalmaz.

Az Assassin’s Creed Valhalla már a 2020-as megjelenésekor is hatalmas játék volt, de a Ubisoft még nem végzett vele, hiszen szeptember 27-én újabb jelentős tartalmi frissítést kap az 1.6.1-es frissítéssel. Az 1.6.1-es frissítés valószínűleg a Valhalla egyik utolsó nagyobb tartalmi kiadása lesz, de a fejlesztők gondoskodnak arról, hogy a játékosoknak még egy ideig bőven legyen mit csinálniuk, hiszen a tavalyi év egyik történetszálát hivatott folytatni.

Konkrétan az Assassin’s Creed Valhalla 1.6.1-es frissítése a tavalyi Tombs of the Fallen DLC közvetlen folytatását és egy potenciálisan meta meghatározó új Ravensthorpe épületet tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rúnáikat úgy optimalizálják, ahogyan azt jónak látják. A frissítés emellett platformként is szolgál a 2022-es Oskoreia fesztivál meghajtásához a Valhallában, ahol a játékosok egyedi, időben korlátozott tevékenységekben vehetnek részt, jutalmakat szerezhetnek, és még sok minden mást.

A Ubisoft korábban már adott némi információt az Assassin’s Creed Valhalla új települési kiegészítőjéről, és úgy tűnik, hogy a régóta várt Rune Forge is elérhetővé válik az 1.6.1-es frissítés részeként. A részletek persze egyelőre meglehetősen szűkszavúak, de magától értetődőnek tűnik, hogy az épület lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy finomhangolják rúnakészleteiket az endgame előrehaladáshoz. A magas szintű loadoutok valójában a frissítés másik feléhez, a második Tombs of the Fallen DLC-hez lehetnek szükségesek.

A Valhalla első Tombs of the Fallen DLC-je tavaly novemberben jelent meg, és új puzzle- és traversal-fókuszú dungeoneket adott hozzá, amelyeket a játékosok felfedezhettek. Ez a bizonyos narratív szál azonban megállt, miután a játékosok mindegyiken túljutottak, és egyértelmű volt, hogy a Ubisoft többet akart velük kezdeni, mint amit kezdetben tett. A tyúkok mostanra már hazaérkeztek, az 1.6.1-es frissítéssel pedig feltehetően a Tombs of the Fallen-saga lezárása következik.

Az összes eddig részletezett 1.6.1-es tartalom szabadon elérhető lesz minden játékos számára, függetlenül a DLC birtoklásától. Ezzel a Ubisoft folytatja azt a hagyományt, hogy szinte minden új frissítéssel jelentős mennyiségű új tartalmat ad a játékhoz. Az Assassin’s Creed Valhalla 1.6.0-s frissítése például egy teljesen új rogue-lite játékmódot vezetett be, valamint a Sigrblot Fesztivált, amely hasonló jellegű volt, mint a közelgő Oskoreia.

Mivel az Assassin’s Creed Mirage hype-ja lassan felpörög, úgy tűnik, hogy a Ubisoft egyelőre le akarja zárni a franchise északi ságáját. Valójában az október 20-án kezdődő Oskoreia Fesztivál miatt a játék valószínűleg nem kap nagyobb frissítéseket a köztes időszakban, és bár a Ubisoft még nem erősítette meg, hogy ez így van-e, az 1.6.1-es frissítés lehet a Valhalla egyik utolsó tartalmi kiegészítése.

Az Assassin’s Creed Valhalla már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Stadia, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu