Már a következő God of Warra utal Cory Barlog!?

Nem, nem a nemrég megjelent God of War: Ragnarökre gondolunk, hanem arra, ami utána jelenhet meg.

 

A Sony Santa Monica Studio kreatív rendezője, Cory Barlog már most a következő God of War játékra utal. Ugyanabban a szituációban van a franchise mint a Capcomnál a Resident Evil: bár a legújabb résszel (ez a Resi esetében a Resident Evil: Village, és azon belül is a Shadows Of Rose DLC) befejeződött a jelenlegi történetszál, a franchise maga nem ér véget, így a God of War: Ragnarök után is harcolni fog Kratos. (És talán Atreus is, ki tudja?)

A 2018-as God of War rendezőjeként is ismert Barlog a Twitteren reagált egy játékos felvetésére (aki úgy vélte, hogy főleg Jörmungandr kapcsán elsietettnek hatott a God of War: Ragnarök befejezése): „A 2018-as játékban Kratos, Atreus és Freya Jormyról [Jörmungandr] beszélgetnek, amikor a gondolán utaznak, mielőtt Alfheimbe mennének. [Freya] arról beszél, hogy Jormy egy nap csak úgy megjelenik, és senki sem tudja, miért. vagy hogyan. A Ragnarökben lezárjuk ezt a hurkot, összekötve Lokival. De hogy hogyan jutott vissza az időben… nos… ez egy másik játék története,” írta Barlog.

Ez nem az első alkalom, hogy Barlog a sorozat jövőjére utal. A 2018. április 20-án PlayStation 4-re kiadott God of War után több tweetet is írt, amiben egy rejtett üzenet volt a God of War: Ragnarökre, és a mostani válaszából kiindulva talán joggal gondolhatjuk azt, hogy a következő rész a sorozatban Lokiról fog szólni. Ha így is lesz, biztosan 3 évet várnunk kell rá, mert egy AAA játék fejlesztése nem siethető el (és tény, hogy majdnem négy év telt el a God of War, illetve a God of War: Ragnarök között, volt közben egy pandémia). A következő bekezdéstől spoilerezünk!

A God of War: Ragnarökben van egy mellékküldetés, amiben egy fiatal, 20 évesen epilepsziája miatt elhunyt fejlesztőre, Jake Snipesra emlékeznek. Imádott sütni, és kollégájával, Sam Handrickkel nagyon jó viszonya volt. Handrick felvetette, hogy Snipes monogramjával egy szívet tegyenek el az északi rúnák közé. Eric Williams, a játék rendezője tovább gondolta az ügyet, aminek eredménye az Across the Realms mellékkldetés lesz. Ez Jari és Somr balladáját adja elő. Az ő otthonuknál, az örökös tábortűznél (The Eternal Campfire) vegyük fel a szakácskönyvet, és a szívvel jelzi majd a szükséges hozzávalók helyszínét a játék. Handrick azt reméli, hogy „mindannyian időt szánunk a mi tábortüzünk megtalálására, és hogy egy olyan receptet csinálunk, amivel otthon érezhetjük magunkat.”

Forrás: PSL, PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu