Michael Keaton Batman-kütyü dizájnja a The Flash filmes merchandise-ban látható

MOZI HÍREK – A The Flash film merchandise bemutatja a Michael Keaton Batman új denevérszárnyát, ami egy frissítés az 1989-es filmhez képest.

 

A The Flash-film új merchandise termékei felfedték az első pillantást Michael Keaton új Batwing-változatára, amely a 2023-ban mozikba kerülő, nagy érdeklődéssel várt filmben fog megjelenni. A filmben Barry Allen egy párhuzamos univerzumban ragad, így Keaton újra eljátszhatja a Tim Burton Batman-filmekből ismert ikonikus szerepét, amelyet 1992 óta nem játszott. Ez izgalmas lehetőséget teremt a rajongók számára, hogy egy filmben újra láthassák Ben Affleck Bruce Wayne-jét és Michael Keaton eredeti karakterét.

Nagy várakozás előzte meg Michael Keaton Batman karakterének visszatérését. A készülődést tovább fokozza a The Flash Film Brazil Twitter-oldalán közzétett új merchandise árucikk. A bemutatott ikonikus tárgy nem más, mint Keaton denevérszárnya, amely úgy néz ki, hogy az eddigi legfejlettebb formában van, és „Ultimate Batwing” néven emlegetik. Az alábbiakban bepillantást nyerhetsz a hatalmas szuperhőshajóba, amely valószínűleg szerepet kap a jövőre megjelenő DCU-s részben:

Az eredeti Batwing a Batman-történelem ikonikus részévé vált. Tim Burton első filmjében mutatták be. Egy izgalmas jelenetben Batman megpróbálja megmenteni Gotham Cityt, de Joker képes lelőni a szeretett járművet. Mostanra a Batwingnek ezt a változatát nyugdíjazták, és természetesen feltételezhetjük, hogy ez azért van, mert az eredeti nagy károkat szenvedett abban a fáradságos csatában. Batman mindig frissíti és fejleszti a technológiáját, amikor csak lehet – elvégre ő Batman!

Ezért az Ultimate Batwing továbbfejlesztett stílusa és ereje megmagyarázhatja, hogy Keaton Batmanje miért képes harcolni Supergirl és The Flash mellett maga is. Egyelőre nem tudhatjuk biztosan, hogy mit tartogat az ikonikus Batwing Ultimate változata, de nem lenne meglepő, ha még nagyobb célpontok ellen is képes lenne felvenni a harcot, mint amire elődjét eredetileg tervezték. Az egyik ilyen lehetséges ellenfél Zod tábornok, aki a The Flash-ben térhet vissza. Hogy ez az Ultimate Batwing mennyire lehet fejlett, azt még nem tudjuk, de talán kapunk egy kis ízelítőt, amikor a film trailere 2023 februárjában megjelenik.

Az Ultimate Batwing egy teljesen új koncepció, amelyet Keaton Batmanje számára készítettek a készülő The Flash-filmben. A képregénybeli megfelelőjével ellentétben ez az Ultimate Batwing sokkal futurisztikusabbnak és elegánsabbnak tűnik, olyan dizájnelemekkel, amelyek Keaton technológiai fejlesztéseit tükrözik az évek során. Mivel Keaton Batmanje az idővonal ezen pontján már jóval idősebb, logikus, hogy a klasszikus stílusú járművét korszerűsíteni szeretné, hogy lépést tartson a korral.

A Flash 2023. június 16-án kerül a mozikba.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu