Street Fighter 6: a WWE-s Zelina Vega lett a játék „kommentátora”

A WWE pankrátora, Zelina Vega Juri szerepében tűnik fel a szombati Royale Rumble során, miközben megerősítették, hogy a Street Fighter 6 kommentátora lesz.

 

A Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter 6 következő kommentátor opciója a WWE pankrátor Zelina Vega lesz, akinek valódi neve Thea Trinidad. A Street Fighter 6 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk válasszák ki a mérkőzések kommentátorait, amelyek mindegyike DLC-ként válik elérhetővé. Ez magában foglalja a profi Street Fighter esport játékosokat, ismert versenykommentátorokat és még tartalomkészítőket is. Zelina Vega is ilyen, aki régi Street Fighter-rajongó, és örül, hogy a Street Fighter 6 részese lehet.

Zelina Vega 2017 óta dolgozik a WWE-ben, amikor az NXT-ben debütált Andrade pankrátor menedzsereként. Ezt követően 2018-ban felkerült a főlistára, ahol a RAW és a Smackdown között ugrált, ahol a WWE számos legnagyobb sztárjával vívott viszályokat. De amiről Vega talán a legismertebb, az a WWE-vel való konfliktusa a Twitch-streamjének tulajdonjoga miatt. Vega korábban gyakori streamer volt, de a WWE keményen ellenőrizte a szerződéses dolgozók egyéb munkáját, de megakadályozták a folytatásban. Vega mégis arról ismert, hogy játékos és rajongó.

Vega játékszeretetét a szombati WWE Royale Rumble alatt is megmutatta. Vega részt vett a Women’s Royale Rumble versenyen, és a 21. résztvevője volt a mérkőzésnek. Tette ezt teljes Juri-jelmezben, a Street Fighter 6 harcjáték-karakterének öltözékét viselte. A nézők először azt hitték, hogy ez csak egy vicces jelmez Vegától, de hamar kiderült, hogy egy hivatalos szponzoráció része.

A WWE nem csak a Capcommal állt össze a Street Fighter 6 reklámozására, de maga Vega is együttműködik a Capcommal, hogy a Street Fighter 6 kommentátora legyen. Érdekes módon úgy tűnik, ez a két dolog különálló. Vega a Street Fighter 6 kommentátori munkáját az igazi nevén, Thea Trinidad néven végzi, ami azt jelzi, hogy a WWE hivatalosan nem vesz részt a termékben, és nem is szentesíti azt.

Az, hogy a WWE a Royale Rumble alatt Vega Street Fighter 6-os öltözékét reklámozta, és a Street Fighter 6 reklámja valószínűleg legalábbis Vegát támogatta. A WWE az elmúlt évben jelentős vezetőváltáson ment keresztül, és a vállalat engedékenyebbé vált a birkózó promóción kívüli munkákkal kapcsolatban. Vega mindenesetre úgy tűnik, hogy kihasználja a lehetőséget.

Zelina Vega a Street Fighter 6 színes kommentátoraként lesz elérhető. Egyelőre nem világos, hogy a megjelenéskor is használható lesz-e, de a WWE rajongók örülhetnek neki. Talán más pankrátorok, akár a WWE, akár az AEW, vagy esetleg néhány japán promóció, például az NJPW is kölcsönözni fogja a hangját a Street Fighter 6-nak.

A Street Fighter 6 június 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu