Jenna Ortega elhintette, mit várhatunk Ghostface-től a Sikoly VI-ban [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Sikoly VI sztárja, Jenna Ortega szerint a slasher folytatásban „nagyon zsigeri” haláljelenetek lesznek az új Ghostface jóvoltából.

 

 

Hamarosan újra láthatjuk Ghostface-t a széles vásznon, hogy újabb mészárlást hajtson végre. A franchise sztárja, Jenna Ortega szerint a filmben a maszkos gyilkosnak egy olyan változata lesz látható, amihez foghatót még nem láttunk. A Sikoly-filmek mindegyikében más-más gyilkos bújik meg a film végére a Ghostface maszkja alatt. Ez azt jelenti, hogy a közelgő Sikoly VI. folytatásában valaki új lesz a gyilkos. Ortega visszatér a tavalyi Sikolyból ismert Tara Carpenter szerepében. Ő is egyike annak a maroknyi túlélőnek, akiknek sikerült túlélniük az utolsó Ghostface-gyilkos mészárlását.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva a SAG Awards vörös szőnyegén Ortega ízelítőt adott arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a Sikoly VI-ban.

Figyelmeztetett, hogy ez a Ghostface sokkal brutálisabb, mint amit a rajongók megszokhattak. Megjegyezte, hogy sokkal kevésbé „ügyetlen”, mint néhány más gyilkos volt. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek komikus pillanatok az új Sikolyban. Ám Ortega figyelmeztet, hogy az új gyilkos összetettebb lesz, sötétebb és „tragikusabb” gyilkosságokat hajt végre. Az interjúból:

„Szerintem Ghostface sokkal ijesztőbb figura. Úgy érzem, mindig is egyfajta ügyetlen, vicces, majdnem-gyilkosnak láttuk. Ebben a filmben viszont, úgy gondolom, hogy a halálesetek nagy része nagyon zsigeri és nagyon tragikus, ami drámaibb hangulatot teremtett. De még mindig úgy gondolom, hogy jól egyensúlyozunk a komédia és az ilyen dolgok között, de azt hiszem, a nézőknek fel kell készülniük arra, hogy ez egy kicsit inkább hullámvasút lesz, mint bármi más.”

Azt nem tudni, hogy ezúttal ki éli túl a filmet. Courteney Cox a Sikoly VI-ban is visszatér Gale Weathers szerepében: ezzel ő az egyetlen klasszikus karakter minden korábbi filmből, aki visszatér.

Neve Campbell nyilvánosan is elmondta, hogy nem lesz benne. A 2022-es Sikoly visszatérő sztárjai közé tartozik Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding. Hayden Panettiere is visszatér, hogy újra eljátssza szerepét a negyedik részből. A Sikoly VI-ot Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezi, a forgatókönyvet James Vanderbilt és Guy Busick írja.

A Sikoly VI 2023. március 10-én kerül a mozikba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu