Millie Bobby Brown nem sír a Stranger Things miatt: elmondta, hogy miért!

MOZI HÍREK – Millie Bobby Brown, a Netflix sikersorozatának főszereplője elárulta, hogy miért örül annak, hogy az ötödik évaddal véget ér a Hawkins-i kaland.

 

A Stranger Things rajongói már alig várják, hogy megtudják, mi történik Elevennel és barátaival az Upside Down után. A sci-fi sorozat ötödik évada lesz az utolsó, amit a Duffer testvérek alkottak meg. A színészek közül többen is kifejezték már, hogy milyen érzelmekkel néznek szembe a búcsúval, köztük Millie Bobby Brown is, aki Eleven szerepét játssza.

A 19 éves sztár a Seventeen magazinnak adott interjúban elmondta, hogy készen áll arra, hogy lezárja ezt a fejezetet az életében. “Határozottan készen állok a befejezésre. Úgy érzem, hogy sokat elmeséltünk már a történetből. Ez nagyon sokáig része volt az életünknek” – fogalmazott.

Brown hozzátette, hogy hálás a sorozatért, ami meghozta neki az áttörést és a világhírt, de izgatottan várja az új kihívásokat és projekteket. “Most már magam is tudok olyan történeteket alkotni, amelyek fontosak számomra és összpontosítani tudok a nagyobb képre” – mondta.

A fiatal színésznő nemcsak a Stranger Things-ben bizonyította tehetségét, hanem más Netflix produkciókban is feltűnt, mint például az Enola Holmes filmekben vagy a Godzilla: A szörnyek királya című moziban. A Stranger Things első évadát még 11 évesen forgatta le és majdnem kilenc évet töltött el Eleven bőrében.

A sorozat másik főszereplője, David Harbour , aki Eleven nevelőapját alakítja Jim Hopperként , hasonló véleményen van Brownnal. “Amikor elkezdtem a sorozatot, soha nem akartam, hogy véget érjen. Ezért szeretem ezt a sorozatot. Szerintem ez egy nagyszerű sorozat, még akkor is ha nem lennék benne” – nyilatkozta korábban. “De most már majdnem kilenc év telt el az első évad forgatása óta és úgy gondolom itt az ideje befejezni” – tette hozzá.

Harbour szerint bár van egy szomorúság abban, hogy véget ér a sorozat , de úgy érzi , hogy “mindannyian felnőttünk” és itt az ideje , hogy más dolgokkal is kísérletezzünk . „És hagyni kell a Duffer testvéreket is , hogy más dolgokat is kipróbáljanak . Mármint ezek a srácok annyira tehetségesek . Kíváncsi vagyok , hogy mit hoznak ki legközelebb . Szóval keserédes , de mindenképpen itt az ideje „ – fejezte be Harbour .

A Stranger Things ötödik évadának forgatása várhatóan 2023 júniusában kezdődik, a sorozat premierjének pontos dátumát még nem tudjuk.

A Stranger Things ötödik évada nemcsak a főszereplők számára lesz búcsúzó, hanem a rajongók számára is. A Netflix sikeres sci-fi sorozata 2016-ban indult és azóta is milliókat varázsolt el a nyolcvanas évek hangulatával és a rejtélyes történettel. A Duffer testvérek ígérete szerint az utolsó évad minden kérdésre választ fog adni és lezárja a Hawkins-i kalandot.

A Stranger Things ötödik évada mellett azonban több projekt is készülőben van, amelyek tovább éltetik a franchise-t. Az első ezek közül a Stranger Things élő színpadi show , amely Vecna eredettörténetét fogja bemutatni. Egy hivatalos előzetes videó alapján a show 1959-ben játszódik Hawkins-ben. A sorozat alkotói már rendelkeznek egy ötlettel egy spinoff sorozatra is , amit Finn Wolfhard , aki Mike-ot alakítja a sorozatban , véletlenül kitalált . Wolfhard szerint a testvérek meglepődtek , hogy a színész rájött a spinoff sorozat alapötletére.

Forrás: Seventeen

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu