Megtalálhatták Julian Sands, a még januárban eltűnt színész maradványait?!

MOZI HÍREK – Túrázók emberi maradványokat találtak a dél-kaliforniai Mount Baldy vadonban, ahol Julian Sands januárban eltűnt.

 

 

Jelentős frissítés érkezett az eltűnt színész, Julian Sands keresésével kapcsolatban. Sands még januárban tűnt el, miközben egyedül túrázott a dél-kaliforniai Mount Baldy területén. Kiterjedt keresési erőfeszítésekre került sor, beleértve egy új műveletet is, amely a múlt héten drónok, több helikopter és 80 önkéntes bevonásával zajlott. Azonban Sandsnek nem találták nyomát.

Pontosan egy héttel később a San Bernardino megyei seriffhivatal bejelentette, hogy szombat reggel túrázók „emberi maradványokat találtak a Mount Baldy vadonban”. Ugyanakkor név szerint nem említették Sandset. A maradványokat a helyi halottkémi hivatalba szállították. Az elhunytat még nem sikerült egyértelműen azonosítani.

A hatóságok szerint az azonosításnak a jövő hétre kell befejeződnie, és ekkor további részleteket közölnek majd a sajtóval.

A pozitív azonosításig ez némi lezárást jelenthet Sands családja számára több mint öt hónapos keresés után. Bár valószínűnek tűnik, hogy Sandset megtalálták, fontos megjegyezni, hogy sok más túrázó is eltűnt a Mount Baldy környékén. Csak 2020 óta több mint 100 keresési és mentési műveletet hajtottak végre a területen. Hat halálesetet állapítottak meg. A színész is több túrázó között volt, akik januárban tűntek el; abban a hónapban egy 75 éves túrázót találtak meg élve, aki kilenc nappal Sands után tűnt el. Februárban egy 62 éves férfi holttestét találták meg, aki ugyanazon a napon tűnt el, mint Sands.

Sands családja már régen elfogadta, hogy a színész elhunyt. Az elsők között a testvére, Nick Sands szólalt meg. Alig két héttel a bátyja eltűnése után Nick megjegyezte, hogy bizonyos értelemben illik Julian-hoz a halála. Hiszen azt csinálta, amit szeretett, egy olyan helyen, amit különösen szeretett. Ez persze sovány vigasz, de mégis lehet jelentősége a színész tisztelői számára.

Nemrégiben a család közleményt adott ki a múlt heti nagyszabású keresés elismeréseként. A család köszönetet mondott az önkénteseknek a seriff hivatalával együtt, amiért továbbra is elkötelezettek Sands megtalálása iránt, még öt hónap után is, amikor nem találtak újabb nyomokat.

Forrás: The New York Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu