Rebel Moon: Két sztár kap új esélyt, akik 2017-ben buktak a filmjeikkel!

MOZI HÍREK – A Rebel Moon Zack Snyder új sci-fi kalandja, amely nemcsak egy izgalmas történetet ígér, hanem két olyan színésznek is új lehetőséget ad, akiknek a karrierjét 2017-ben megtörték a bukott filmjeik. A Netflixen megjelenő Rebel Moon főszereplői Sofia Boutella és Charlie Hunnam lesznek, akik mindketten egy-egy nagy csalódást okozó film miatt kerültek háttérbe, de most Snyderrel újra bebizonyíthatják, hogy ők is igazi sztárok.

 

A Rebel Moon egy űreposz, amely egy nőről, Koráról szól, aki harcosokat toboroz a galaxisban, hogy szembeszálljon egy elnyomó kormánnyal, amelyet Anyavilágnak hívnak. A film két részben fog megjelenni: a Rebel Moon: Part One – A Child of Fire 2023. decemberében, a Rebel Moon: Part Two – The Scargiver pedig 2024. áprilisában. A film nem alapul semmilyen meglévő történeten, hanem Zack Snyder saját ötletén.

A Rebel Moon főszereplője Kora lesz, akit Sofia Boutella alakít. Mellette Charlie Hunnam is fontos szerepet kap, mint Kai, egy pilóta, akit Kora bérel fel küldetéséhez. Mindketten nagy reménységnek számítottak a filmszakmában, de 2017-ben mindketten egy-egy olyan film miatt szenvedtek csorbát, amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Sofia Boutella a Kingsman: A titkos szolgálat és a Star Trek: Mindenen túl című filmekkel tűnt fel, de az igazi áttörést az A múmia című filmnek kellett volna hoznia neki. A színésznő Ehnaton hercegnőt játszotta a Tom Cruise-féle filmben, amely az Univerzál stúdió Sötét Univerzum nevű sorozatának indítónak szánt. Azonban A múmia rossz fogadtatása és gyenge bevétel miatt az egész filmes univerzumot lefújták. Bár Boutella szerepelt még abban az évben az Atomszőke című filmben is, A múmia teljesítménye biztosan nem segítette elő karrierjét, de a Rebel Moon talán megváltoztatja ezt.

Charlie Hunnam hasonló helyzetbe került egy másik 2017-es bukás miatt, az Arthur király: A kard legendája című filmmel. Miután ismertté vált Jaxként a Sons of Anarchy című sorozatban, Hunnam olyan filmekben is feltűnt, mint a Pacific Rim – A tenger fenekén , a Crimson Peak – Vörös vérfarkas vagy Az elveszett város Z . Remélte, hogy igazi főszereplőként mutathatja meg magát Arthur királyként. Bár eredetileg hat részes sorozatnak tervezték a filmet, a folytatásokat törölték Arthur király gyenge teljesítménye miatt. Hunnam folytatta a színészkedést, de nem kapcsolódott hozzá nagyobb projekt egészen a Rebel Moonig.

A Rebel Moon tehát nem csak egy új sci-fi franchise lesz Zack Snyder-től, hanem egy új esély is két olyan színésznek, akiket 2017-ben elbuktak a filmjeik. Remélhetőleg a Rebel Moon megmutatja, hogy Boutella és Hunnam is képesek lenyűgözni a közönséget, és visszatérni a reflektorfénybe.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.