Már el is dőlt, hogy hol játszódhat a Fallout 5?

Miközben a Fallout 5 még be sincsen jelentve (csak annyit hallani, hogy a Microsoft meg akarja gyorsítani a fejlesztését, mire Todd Howard, a Bethesda Game Studios rendezője ígéri, hogy gyorsabban teszik a dolgukat), már azt is rebesgetik a madarak, hogy mi lehet ennek a helyszíne.

 

A Fallout Amazon-sorozata nagy siker, és már a második évadra is várhatunk, mert készül. De eközben a játékokkal mi a helyzet? A Fallout 76 online többjátékos cím, de ezen túl a legújabb egyjátékos élmény, ami AAA cím és nem valami mobilos port, az is 2015-ben jelent meg (Fallout 4). Szóval kellene valami új, és látván a Microsoft izgatottságát, egyrészt már azt tervezheti a redmondi techóriás, hogy ki fejlessze (mi már adtunk egy javaslatot, és a Fallout: New Vegasszal már van tapasztalatuk: Obsidian Entertainment), másrészt pedig a még be sem jelentett játék helyszínéről is döntés születhetett.

2022-ben Howard azt mondta az IGN-nek, hogy a The Elder Scrolls VI a fejlesztést megelőző, pre-produkciós fázisban van, és utána a Fallout 5 következik, szóval ha a Bethesda Game Studioson múlna, legalább 7-8 évet kellene várni a játék megjelenésére. Ezt pedig nem szeretné a Microsoft. A Fallout 4-ben Kellogg beszédéből arra lehetne következtetni, hogy San Franciscóban játszódhat az új játék, és a TV-sorozat is Kalifornia államban van, így valószínűleg visszatérnek az új-kaliforniai köztársasághoz (NCR).

Jonathan Nolan, a sorozat producere már azt is megerősítette, hogy a show történetében pár dolgot finomhangolni kellett, hogy ne ütközzenek össze Howard elképzeléseivel. A lokáció még változhat, de az hangsúlyos, hogy mi hol játszódik, mert megadja a hangulatot. A Bethesda már eldönthette a helyszínt, de ez még nem városra vagy közösségre konkretizált, régióra viszont igen.

Az egészbe még belekavarhat, ha a Microsoft a BGS kezei közül kiveszi a fejlesztést, és erre minden esély megvan, hiszen a redmondiak a főnökök…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)